Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Rocket Barpall

3 295 kr
Sits:
4 - 6 veckor (specialbeställning)
.

Fri frakt över 5 000 kr

Betala efter leverans

Senarelägg din leverans

Beskrivning

Rocket är en klassiskt designad barpall från Calligaris. Underredet har läcker industriell design som är tillverkat i matt svartlackad metall. Sitsen finns både i konstlädret vintage/scuba samt ekfanérad eller svartbetsad massiv ask. Träsitsen har en snygg formning som både ger den en snyggare design men också bättre sittkomfort. Sitsen går enkelt att justera höjden på så den passar just din barmiljö. Notera att trävarianten är ca en centimeter lägre än konstlädret.

Mått:

Bredd: 40cmHöjd: 65-80cm
Djup: 40cmSitthöjd: 65-80cm
Serie: RocketLeverantör: Calligaris

 

Calligaris är ett Italienskt möbelföretag som andas lyx och kvalitet. De startade 1923 med att tillverka stolar i Italien och är nu ett ledande företag globalt inom möbel- och inredningsbranschen. Deras styrka som så många andra Italienska företag är deras fantastiska design men även deras kvalitet. Calligaris "lilla" imperium stäcker sig nu till 90 läder och de producerar sina möbler i fem olika fabriker. 

Läs mer
Stäng
Specifikationer
FärgSvart, Brun, Natur
MaterialEk, Metall, Ask, Läder/Konstläder
VarumärkeCalligaris
Bredd40 cm
Höjd88 cm
Sitthöjd66 cm
Djup40 cm
Läs mer
Stäng
Calligaris

Calligaris är ett italienskt möbelföretag som andas lyx och kvalitet. Calligaris startade 1923 med att tillverka stolar i norra Italien och är nu ett ledande företag globalt inom möbel- och inredningsbranschen. Precis som så många andra italienska företag är Calligaris styrka deras fantastiska design men även deras kvalitet. De är både inovativa med sitt formspråk samt kreativa med smarta tekniska lösningar. Calligaris "lilla" imperium sträcker sig nu över 90 länder och de producerar sina möbler i fem olika fabriker. Deras katalog med produkter innehåller numera hissnande 800 produkter.

Läs mer
Stäng
Skötselråd & Material

Skuba Läder från Calligaris

Läder är ett material som både är slittåligt och bidrar med elegans och komfort. Det går enkelt att torka bort fläckar med bara en fuktig trasa. Skuba är ett nytt framtaget konstläder från Calligaris som har utmärkta egenskaper i form av slitstyrka och skydd mot fläckar.

* Undvik kontakt med kemiska rengöringsmedel. Använd istället naturliga medel som t.ex. Såpa.

* Komponenter: 84% PVC (polyvinylchloride),10% PL (polyester) och 6% PU (polyurethane).

Vikt: 740gram/m2

Läs mer
Stäng

Artnr:  CB1960020015S0C00000000

To top