Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Barpall ZigZag - Vit

1 200 kr
Färg:
Dyna:
Lagervara - skickas inom 5-9 dagar
.

Fri frakt över 5 000 kr

Betala efter leverans

Senarelägg din leverans

Beskrivning

ZigZag är en stilren och nätt barpall som är skapad av Markus Johansson och tillverkad av Hans K. Barpallen finns i flera färger samt material och det går att köpa till en sittdyna i tyg, läder eller fårskinn. ZigZag pallar och stolar kommer monterade från fabrik vilket ger en hög kvalitet och gör barpallen lätt att hantera. Matstolarna i ZigZag serien har redan blivit en klassiker på Folkhemmet.

Missa inte att titta på resterande produkter i ZigZag serien där det också finns matstolar, barstolar och bord! Se produktblad under "Dokument" till vänster.

Designad av Markus Johansson. Klicka här för mer av hans verk.

Information:

Bredd: 36 cm     Höjd: 63 cm
Djup: 36 cmSitthöjd: 63 cm
Färg: VitMaterial: Vitlackad björk

Serie: ZigZag

Leverantör: Hans K

Läs mer
Stäng
Specifikationer
FärgVit
VarumärkeHans-K
MaterialBjörk
Bredd36 cm
Sitthöjd63 cm
Höjd63 cm
Längd36 cm
Läs mer
Stäng
Hans K

Hans K är ett familjeägt företag som idag har jobbat med trä i flera generationer. Och med den kunskapen skapar företaget en trygghet från produktion till färdig produkt. Hans K är kända för att använda sig av goda material och en noggrann selektering när de bygger sina möbler. De använder sig av ett tydligt och modernt formspråk med inspiration av klassisk svensk design. Förutom design och kvalitet jobbar Hans K mycket med att möbelns funktion ska vara tydlig och väl fungerande. Stor vikt läggs vid alternativ då de alltid erbjuder sina serier i en mängd olika utföranden.

Läs mer
Stäng
Skötselråd & Material

Lackade Möbler

Lackerade möbler är för dig som vill ha en hårdare finish än vad en oljad yta ger. Lacken gör ytan tåligare och enklare att rengöra. Möbeln bör även behandlas med möbelpolish regelbundet för att skydda ytan samt öka dess glans och lyster. Sköter du detta klarar ytan av spill, vätskefläckar och smuts på ett utmärkt sätt.Läs mer
Stäng

Artnr:  HK-660WH-63PA

To top