Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Texas 3-sits Soffa med Recline Brunt Tyg

9 295 kr
Utförande:
Färg:
2 - 4 veckor
.

Fri frakt över 5 000 kr

Betala efter leverans

Senarelägg din leverans

Beskrivning

Texas är en fantastiskt bekväm 3-sits soffa i kraftigt microtyg med mockakänsla. Modellen har dekorativa kontrastsömmar. Texas har en inbyggd reclinerfunktion som ger en härlig komfort på de yttre delarna. Finns även i grått tyg och svart konstläder.

Mått:

Bredd: 190cm

Djup: 88cm

Höjd: 95cm

Färg: Brun

Inbygd Recline: Ja

 

Läs mer
Stäng
Specifikationer
FärgBrun
KlädselTyg
VarumärkeHagagruppen
Längd140 cm
Höjd95 cm
Bredd190 cm
Djup88 cm
Läs mer
Stäng
Hagagruppen

Sedan starten 1968 har Hagagruppen gjort Sveriges hem och ställen mer bekväma genom deras soffor och fåtöljer. Idag är Hagagruppen ett av Sveriges ledande grossistföretag inom soffor och fåtöljer alltså samma sak som från starten. Hagagruppen fokuserar idag främst på möbler med recliners och olika modeller av Chesterfield med fokus på komfort och funktionalitet.

 

Läs mer
Stäng
Skötselråd & Material

Microfibertyg från Hagagruppen

Microfibertyg från Hagagruppen är ett extremt slitstarkt möbeltyg med utmärkta egenskaper för att användas på soffor och fåtöljer. Det är tillverkat av 100% polyester och är otroligt enkelt att hålla rent. Fläckar försvinner oftast väldigt enkelt bara med en fuktig trasa. Det är enkelt att hålla rent och torka av men vi rekommenderar att använda ”Textile Protection” för att göra möbeln mer motståndskraftig mot bl.a. fläckar. Tyget finns brunt och grått.

Läs mer
Stäng

Artnr:  HG24739116

To top