08 - 22 20 00

 Fraktfritt över 5000 kr

 Personlig service

 Hemleverans i hela Sverige

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

  08 - 22 20 00

Cart00 kr

Tiziano B992 3-sits Soffa

Tiziano är en modern och elegant 3-sits soffa från italienska Natuzzi.  Tiziano är en skön tv-soffa från med väl tilltaget sittdjup och snygga detaljer. Stoppningen i kallskum toppad med vadd ger en fantastisk komfort. Soffan har eleganta konade träben i massiv wenge. Ryggen har en elgant söm som ger Tiziano ytterligare karaktär. Tiziano är den perfekta soffan för dig som vill ha en modern TV-soffa med snygg italiensk design med utmärkt kvalitet och komfort. Tiziano finns som fåtölj, 2-sits eller 3-sits soffa.

Mått:

Bredd: 219cmHöjd: 79cm
Djup: 100cmSitthöjd: 44cm

 

Sedan 1959 har Natuzzi tillverkat soffor och fåtöljer med fokus på kvalité, design och miljö. Nu räkas Natuzzi som en av världes största producenter av handtillverkade soffor och kanske till och med störst på läder. Natuzzi har sitt säte i södra Italien och drivs fortfarande av företagets skapare Pasquale Natuzzi.

I butik kan du välja bland ett stort antal klädslar medan vi i webshopen endast visar ett begräsat urval. Aktuella läderprover finns på Folkhemmet i Arninge där du även kan se och provsitta utvalda modeller. Ska du köpa skinnsoffa från Natuzzi i Stockholm är Folkhemmet ditt självklara val.Tyvärr har denna produkt utgått från vårt sortiment.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Du kanske även gillar
Visa min önskelista (0)
Produkter

Handla

Information

To top