08 - 22 20 00

 Fraktfritt över 5000 kr

 Personlig service

 Hemleverans i hela Sverige

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

  08 - 22 20 00

Cart00 kr
15% på Hans K hela maj >>

Trionfo C074 3-Sits Reclinersoffa

46 795 kr
Utförande:
Klädsel:
Kontrastsöm (Enbart läder) Ben: Tillval: Stomme:
Klädsel
Madison Svart - 20RE
Madison Mörkbrun- 20RB
Madison Mörkgrå - 20RC
Madison Brun- 20RD
Campbell Brun - 30JA
Campbell Cognac - 30JD
  • PG 20
  • PG 30
.
8 - 10 Veckor (specialbeställning)
  •     Showroom för Natuzzi i butiken i Täby
  •     Ring oss på 08 - 22 20 00 om du behöver hjälp
  •     Betala med kort, faktura eller delbetalning
  •     Specialbeställning
BeskrivningSpecifikationerSkötselråd & Material

Trionfo är en modern reclinersoffa från italienska Natuzzi. Trionfo har en tydlig modern italiensk design där Natuzzi har lagt all energi på att skapa en soffa som ska vara så ergonomisk och bekväm som möjligt. Trionfo kommer enbart i Anilinläder.

Trionfo är utrustad med Natuzzis egna "Triple-Motion Technology" som kallas för Cubicomfort. Med smidiga knapptryck på panelen på sidan kan ju elegant styra position på fotstöd, säte, rygg och nackstöd. Det medför att du kan välj precis den ställning du vill ha.

Trionfo är stoppad med kallskum av den finaste kvalitén vilket tillsammans med en ergonomisk form ger en suverän sittkomfort. De mjuka vadderade armstöden ger en skön komfort. Soffan har elektrisk recline på de två yttre sittdelarna. Du styr den enkelt med knappar på sidan av soffan. Du kan även fälla upp och ner nackstödet.

Trionfo finns i flera olika storlekar och utföranden. Se produktbladet för att få en översikt på alla kombinationer. Komplettera gärna soffgruppen med den bekväma fåtöljen i samma serie.

Information:

Bredd: 218 cmHöjd: 79 - 103 cm
Djup: 105 - 166 cmSitthöjd: 47 cm
Klädsel: AnilinläderSerie: Trionfo C074
Modell: 3-Sits ReclinersoffaLeverantör: Natuzzi

 

Sedan 1959 har Natuzzi tillverkat soffor och fåtöljer med fokus på kvalité, design och miljö. Nu räkas Natuzzi som en av världes största producenter av handtillverkade soffor och kanske till och med störst på läder. Natuzzi har sitt säte i södra Italien och drivs fortfarande av företagets skapare Pasquale Natuzzi.

I butik kan du välja bland ett stort antal klädslar medan vi i webshopen endast visar ett begräsat urval. Aktuella läderprover finns på Folkhemmet i Arninge där du även kan se och provsitta utvalda modeller. Ska du köpa skinnsoffa från Natuzzi i Stockholm är Folkhemmet ditt självklara val.

FärgGrå, Svart, Brun
Höjd (cm)79
Bredd (cm)218
Sitthöjd (cm)47
VarumärkeNatuzzi
KlädselÄkta Läder
Djup (cm)105
TygbankNatuzzi Editions

Läder från Natuzzi

Anilin (Madison, Campbell)

Anilin är ett genomfärgat läder utan ytlack eller täckfärg. Naturliga märken som exempelvis insektsbett, taggtrådsmärken och brännmärken finns kvar på lädret för att behålla så mycket som möjligt av den naturliga känslan. En viss nyansskillnad kan förekomma mellan de olika skinnbitarna på en möbel klädd i anilinläder. En Natuzzisoffa i anilin har extremt hög komfort och andas mycket, men är samtidigt mer känslig för spill och fläckar. Äger man en Natuzzi möbel i anilinläder är det extra viktigt med underhåll så att lädret alltid har ett fullgott skydd och åldras vackert.

Madison är ett tjockt läder härligt läder som är mellan 1,6-1,8mm tjockt. Den har ingen skyddande hinna och ger en helt underbar komfort.

Campbell är likt Madison ett härligt fullanilinläder med en otroligt snygg finish. Lädret har lite blankare yta men har alla härliga variationer du kan förvänta dig av ett anilinläder. Campbell är ca 1,4-1,6mm tjockt.

Artnr:  NATC074N46CAT 20

Du kanske även gillar
Visa min önskelista (0)
Produkter

Handla

Information

To top