08 - 22 20 00

 Fraktfritt över 5000 kr

 Personlig service

 Hemleverans i hela Sverige

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

  08 - 22 20 00

Cart00 kr
Kolla in våra fraktkostnader och leveransalternativ >>

Urban Soffbord 120x120cm Trä

11 095 kr
Träval Topp:
Underrede:
.
6 - 8 veckor (specialbeställning)
  •     Fri utkörning vid beställning över 5000 kr eller hämta gratis i butik.
  •     Ring oss på 08 - 22 20 00 om du behöver hjälp
  •     Betala med kort, faktura eller delbetalning
  •     Kontakta oss om du vill ha tygprover hemskickade!
BeskrivningSpecifikationerSkötselråd & Material

Urban är ett snyggt och stilrent designat fyrkantigt soffbord från SITS med en topp i massivt trä och ett underrede i metall. Serien är designad av Niels Gammelgaard. Toppen på Urban går att få i massiv ek, blekt ek eller valnöt. Underredet på detta soffbord går att få i kromad eller borstad metall. Missa inte att Urban också går att få i en snygg betong topp. 

Mått:

Längd: 120cm

Bredd: 120cm

Höjd: 33cm

Designad av Niels Gammelgaard. Klicka här för mer av hans verk.

FärgMetall
FormKvadratisk
MaterialValnöt
VarumärkeSits
Längd (cm)120
Bredd (cm)120
Höjd (cm)33

Oljad Valnöt från Sits

Valnöt är ett hett eftertraktat trämaterial då det har utmärkta egenskaper för att tillverka möbler i. Sits använder sig av amerikansk valnöt som har en snyggare finish än sina kusiner.Vi rekommenderar att du oljar eken 2-4 gånger per år vilket ger en tålig yta som skyddar mot spill, vätskefläckar och smuts. Då möbeln kan ha legat i kartong ett tag rekommenderar vi att du oljar bordet direkt efter uppackning om ytan är torr.  Du kan både använda vaxolja eller vanlig möbelolja. Variationer i utseendet är en vanlig företeelse i massiv valnöt och samtidigt är dess charm då ingen produkt är helt den andre lik. Ben och underrede behöver oftast bara oljas av estetiska skäl.

 

Oljad Ek från Sits

Ek är ett lövträd som kan bli över 1000 år gammalt. Virket har en vacker ådring och är mycket eftertraktat då det är hårt och starkt, samtidigt som det är elegant och sofistikerat. Vi rekommenderar att du oljar eken 2-4 gånger per år vilket ger en tålig yta som skyddar mot spill, vätskefläckar och smuts. Då möbeln kan ha legat i kartong ett tag rekommenderar vi att du oljar bordet direkt efter uppackning om ytan är torr.  Du kan både använda vaxolja eller vanlig möbelolja. Variationer och märgstrålar är en vanlig företeelse i massiv ek och samtidigt är dess charm då ingen produkt är helt den andre lik. Ben och underrede behöver oftast bara oljas av estetiska skäl.

Artnr:  SITS1S178515405010-EK+SITSTYG-URBAN-OILED

Du kanske även gillar
Visa min önskelista (0)
Produkter

Handla

Information

To top