08 - 22 20 00

 Fraktfritt över 5000 kr

 Personlig service

 Hemleverans i hela Sverige

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

  08 - 22 20 00

Cart00 kr

Vario Bäddsoffa med Divan Set 3

Vario är en handtillverkad exklusiv loungesoffa från Sits. Här som elegant divansoffa med bäddfunktion. Vario har en klassisk design med sina raka linjer och breda armstöd. Både sitt- och ryggplymåerna är tillverkade i 35kg kallskum för att ge en härlig sittkomfort men samtidigt hålla formen. Du kan inte välja Luxkomfort i detta utförande.

Vario är en modulsoffa som gör att du kan bygga ihop soffan så den passar just ditt vardagsrum. Välj även mellan två olika armstöd. Kontakta kundtjänst om du är intresserad av en storlek som inte finns online.

Information:

Bredd / Längd: 266 / 168cm       Höjd: 78 cm
Djup: 97 cmSitthöjd: 43 cm
Variant: Divanbäddsoffa Set 3Klädsel: Tyg
Stoppning: Standard (Kallskum)Leverantör: Sits
Tyg/Färg: ValbartSerie: Vario

 

På vår hemsida kan du beställa Vario i några av våra mest populära modeller och tyger men alla soffor, fåtöljer och pallar från Sits går att beställa i ca 300 olika tyger och läder. Alla soffor finns nästan alltid i flera olika storlekar, så titta gärna igenom produktbladet till vänster under ”Dokument´”. Under dokument fliken hittar du även större bilder på tygvalen. Tänk på att bilder på tyger kan avvika lite från hur man uppfattar dem i dagsljus samt att tyg- och läderkollektionen förändras med jämna mellanrum, så välkommen in i någon av våra butiker för aktuella prover. Tveka inte att höra av dig till oss ifall du är intresserad av ett tyg som inte finns med bland tygvalen på hemsidan.Tyvärr har denna produkt utgått från vårt sortiment.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Du kanske även gillar
Visa min önskelista (0)
Produkter

Handla

Information

To top