Mail   08 - 22 20 00 

 

  Fri hemleverans över 5000 kr

  Personlig service

  3 butiker i Stockholm 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Soffkampanj Sits - Tygerna Oslo & Arcus 20% >

Reklamation

Vi är självklart måna om att din produkt ska uppfylla de förväntningar som du har. Du har som kund alltid tre års reklamationsrätt på samtliga varor från oss enligt Konsumentköplagen. Reklamationsrätten behandlar fabrikationsfel och eventuellt dolda skador på de varor som du har köpt hos oss. Anmälan om reklamation måste göras inom skälig tid efter det att du upptäckt eller borde ha märkt felet. Kontakten vid reklamation sköts via mail och skulle vi behöva flera uppgifter, så kontaktar vi dig. Ditt ärendenummer vid en reklamation kommer att vara ditt ordernummer. 

Emballage ska alltid sparas vid och efter uppackning, ifall fel upptäcks. Vänligen var noggrann med att ta tydliga, förklarande och flera bilder på det eventuella skadan/felet. Skulle det gälla något som inte kan ses med en bild så vänligen ta en översiktbild på själva produkten och beskriv mer detaljerat. 

Vid fraktskada så är det viktigt att du har anmält detta till personen som levererar din vara till dig, enligt de instruktioner som vi skickat ut till dig tidigare. Det innefattar att du har en bild på kvittens om skada (intyg om fraktskada) från ombud/chaufför.

Vid en godkänd reklamation hjälper vi dig enligt följande:

  • I första hand avhjälpa felet.
  • I andra hand ersätta dig med en ersättningsvara.
  • I tredje hand ge dig en skälig ersättning genom presentkort/prisavdrag.

Vi på Folkhemmet förbehåller oss rätten att neka en reklamation om det visar sig att varan inte är felaktig enligt Konsumentköplagen. Vid reklamationer följer Folkhemmet de villkor och riktlinjer som kommer från Allmänna reklamationsnämnden samt även beslut vid eventuell tvist. Du kan också läsa mer om reklamationer på www.konsumentverket.se

 

 Ladda upp bilder. Du måste ladda upp minst två stycken.
Visa min önskelista (0)
Produkter

Handla

Information

To top