Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Stor efterfrågan på utemöbler - vänta inte för länge!

2-sits soffor

(94 Produkter)

Små eleganta 2-sits soffor för det mindre rummet

Om du har platsbrist och behöver köpa en snygg och nätt 2-sits soffa har vi klassiska och stilredan soffor som matchar din inredning. Du kan välja färger bland säkra kort som grått, vitt & svart men också för att sätta en egen prägel på rummet så finns det färger som lila, grönt, organge & rosa.

Visa mer
Dina val
Visa filtreringDölj filtrering
Kategori:
2-Sits Soffa
Soffor
2-Sits Soffa
Kategori:
2-Sits Soffa
Soffor
2-Sits Soffa

2-sits soffa av hög kvalité och design

Våra soffor kan passa sig alldeles utmärkt t ex i en studentrum där det kan vara lite stökigt och då kan det vara smart att ha en soffa med låga ben som håller hög kvalité som håller för påfrestningarna. Men vi har också en soffa för det mindre vardagsrummet eller nära bokhyllan för en stilla stund tillsammans med en bok och en kopp te. Där soffan inte bara blir en möbel utan även också en inredningsdetalj, Sits har många "klassiskt snygga" 2-sits soffor som andas kvalité och sittkomforten är fantastisk.

2-sits reclinersoffa - luta dig bakåt & njut av filmen

Att tillsammans dela en film med den man tycker om, men vill sitta lite extra skönt och kunna luta sig tillbaka - då är en tvåsitsig recliner biosoffa precis det som passar dig, Hagagruppen levererar prisvärda och kvalitativa reclinersoffor för två personer som gör ditt biorum komplett.

Moderna, klassiska och unika soffor för två

Vare sig man söker efter en soffa till sovrummet, tv-rummet, kontoret eller vardagsrummet så har vi något som passar dig. Alla har olika stil, smak och behov. Vilket gör att vårt utbud av små soffor måste och är brett. Söker du en mjuk sammetssoffa, eller kanske en i läder/konstläder - vi har soffan just för dig. Kom in och handla idag! 

To top