Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Stor efterfrågan på utemöbler - vänta inte för länge!

3-sits soffor

(280 Produkter)

3-sits soffa av hög kvalité och mängder av utföranden

Här hittar du en samling av alla våra 3-sits soffor. Dessa 3-sits soffor finns i massor med storlekar och färger. Se vårt utbudet av egna märke Folkhemmet, eller andra leverantörer som Sits, Nordic furniture group, Natuzzi och Hagagruppen. Många av våra 3-sits soffor finns i både tyg och läder.

Visa mer

Bästsäljare

Dina val
Visa filtreringDölj filtrering
Kategori:
3-Sits Soffa
Soffor
3-Sits Soffa
Kategori:
3-Sits Soffa
Soffor
3-Sits Soffa

Kvalitativa och sköna tresitssoffa

Brett utbud av 3-sitssoffor för allt tänkbara rum, tillfällen och stilar. Du hittar sofforna i alla möjliga utföranden och färger men en sak är gemsam - kvalité och komfort. Stilrena tresitssoffor med unik skandinaviska design som smälter in perfekt i ett skandinaviskt hem. Soffor med fyra enkla ben eller en soffa som går nästan hela vägen ner till marken. Söker du en soffa som du verkligen vill mysa in dig i har vi soffor som är fulla med kuddar för att du ska njuta maximalt. Det finns soffor i alla tänkbara färger: Gul, Röd, Blå, Vit, Grå, Svart, Grön, Brun, Rosa, Turkos, Beige, Natur - eller material som konstläder, sammet, tyg och äkta läder - med eller utan divan -  ja utbudet är oändligt. 

Besök oss i butik eller  beställ tresitsoffa online

Vi har i våra butiker och på hemsidan massor med storlekar på soffor där många modeller går att få som just 3-sits soffa men där vi tyvärr inte har möjlighet att visa soffan i det utförandet. Se bifogade produktblad för varje soffa där du kan läsa mer om alla de storlekar och utföranden som vald 3-sits soffa går att få i. Kontakta gärna kundtjänst eller butik för mer information om våra 3-sits soffor. På våra modulsoffor kan du välja allt från olika varianter av stoppning, armstöd och ben, samt givetvis från ett stort urval av tyger och även läder. Köp en 3-sits soffa billigt online hos oss här på Folkhemmet.

To top