Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Stor efterfrågan på utemöbler - vänta inte för länge!

4-sits soffor

(108 Produkter)

Stora och rymliga 4-sits soffor

Här hittar du en samling av alla våra 4-sits soffor. Dessa modeller finns massor med storlekar för dig som vill krypa ner i en djup soffa fram tv.n eller har som sällskapsoffa och färger i allt från beige, vitt & svart till grön, röd, blå och lila. Många av våra 4-sits soffor finns i tyg, sammet, läder & konstläder.

Visa mer

Bästsäljare

Dina val
Visa filtreringDölj filtrering
Kategori:
4-Sits Soffa
Soffor
4-Sits Soffa
Kategori:
4-Sits Soffa
Soffor
4-Sits Soffa

4-sits soffa värd att sitta & ligga i

Vissa kvällar vill man bara dra filten över huvudet och krypa ner i en djup, mjuk & riktigt skön soffa för att släppa alla dagens bestyr. Vi har soffor och modeller som passar till varje rum och smak. När kvällen börjar skymma och det är dags att ha fredagsmys med familjen, då tänker vi colorado från sits, lovar vi att det finns rejäla och kvalitativa soffor som gör att maten smakar lite bättre, filmen är mer intressant och du kan känna dig som en ny människa när det är dags att kliva upp. Vill man bara ligga kvar och njut av kvällen har vi fyrsitssoffor med schäslong, till och med bäddsoffor som är rymliga och bekväma. 

Stilrena stora soffor

Önskar man att inreda sitt hem med en rejäl soffa som andas kvalité och håller år efter år har du kommit rätt. Vi erbjuder 4sits soffor från Sits, Natuzzi & Hjellergjerde som har lång och gedigen erfarenhet. Här finner du exklusiva lougesoffor med otroligt komfortabla dynor, soffor med höga ben eller med låg markhöjd allt för att passa just din inredning och stil. Söker du en större reclinersoffa som har plats för 3-4 personer så finns Natuzzi som ett utmärkt alternativ. Är man en kuddälskare och gillar att borra ner sig i soffan har vi moderna och unika soffor från norska Hjellegjerd

Fler 4-sits soffor i våra fysiska butiker

Många av våra soffor finns som 4-sits soffa även om vi inte visar den så i butik eller online. Se bifogade produktblad för att se vilka storlekar och utföranden modellen finns som. Kontaka gärna kundtjänst eller butik för att få mer information om alla våra fina 4-sits soffor. På våra modulsoffor kan du välja allt från olika stoppningar, armstöd, ben och givetvis olika tyger och ibland läder. Köp en 4-sits soffa billigt online på folkhemmet. 

To top