Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Stor efterfrågan på utemöbler - vänta inte för länge!

Biosoffor med recliner

(78 Produkter)

Biosoffa till tv-rummet

Vill du ha en härlig Biosoffa till din hemmabio? Självklart vill du det, här hittar du byggbara biosoffor med reclinerfunktion för att det ska passa dig, din familj och andra cineaster.

Visa mer

Bästsäljare

Dina val
Visa filtreringDölj filtrering
Kategori:
Biosoffa
Soffor
Biosoffa
Kategori:
Biosoffa
Soffor
Biosoffa

Sköna byggbara modul-biosoffor

På Folkhemmet hittar du massor med fina biosoffor med möjligheter att själv bygga den efter dina behov. Önskar du 2-, 3-, 4-sittplats kan man köpa fler delar och anpassa biosofforna efter just det du behöver. Saknar du en mugghållare idag eller plats för chipsen - inga problem! När man ser film vill man även koppla av i kroppen - Biosoffa med recliner för att luta sig tillbaka är då valet för dig. Vi har även hörnbiosoffor med helt magiska sittegenskaper för att filmen ska kännas lite extra bra. Våra biosoffor finns i sammet, tyg, äkta läder och konstläder och tillsamans med rätt färg på soffan kommer den passa perfekt i ditt hem.

Kompletta biosoffor till en helkväll

Det finns snygga, designade och kompletta biosoffor från både Hagagruppen och italienska Natuzzi där du har plast för alla som vill titta film och ät lite gott. Mest populär är serien Cinema från Hagagruppen som är en modulsoffa med en fantastisk komfort. Våra biosoffor här på Folkhemmet passar lika bra i ett dedikerat biorum som i vardagsrummet.

To top