Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Stor efterfrågan på utemöbler - vänta inte för länge!

Divansoffor

(106 Produkter)

Låt rygg och ben vila i en bekväm divansoffa

Vi säljer divansoffor, det vill säga soffor med öppet avslut och schäslong för alla hem och stilar. Vi har stora och rymliga med stora kuddar att mysa ner sig i. Vi har stilrena och med låga ben och i äkta läder där designen lockar till en provsittnig. Vi har divansoffan i just din färg och storlek.

Visa mer

Bästsäljare

Dina val
Visa filtreringDölj filtrering
Kategori:
Divansoffa
Soffor
Divansoffa
Kategori:
Divansoffa
Soffor
Divansoffa

För vem passar en divansoffa?

Vi har ett stort sortiment divansoffor - vilket gör att vi tror den passar till alla! En soffa med divan är det givna valet för dig som vill ha en TV-soffa med en underbar komfort. Alla våra divansoffor går att beställa med divanen på antingen höger eller vänster sida. Man räknar alltid detta utifrån att du står framifrån och tittar på soffan. De populäraste sofforna med divan har någon typ av dunstoppning för att ge en mysig och härlig komfort. Dock erbjuder vi på de flesta modellerna möjligheten att få stoppning med bara kallskum som ger en stilrenare och modernare look. Alla divansoffor från Sits är mer eller mindre modulbyggbara och går därför att få i en mängd olika storlekar och utföranden, vilket för dig som kund gör det lite lättare att hitta en divansoffa som passar in hos just dig. Nästan alla modeller går att få i tyg. Kontakta kundtjänst eller butik om du vill veta mer om våra olika divansoffor.

U-formad divansoffa med schäslong 

Visst låter det som en utopi? Men vi på Folkhemmet är stolta över att presentera vår egen Divansoffa som faktiskt också är formad som ett U. Vilket gör den till en väldigt unik divansoffa som få suttit i eller ens sett. Folkhemmets egna divansoffor erbjuder ett generöst sittdjuo och hög rygg så de passar alldeles utmärkt som en TV-soffa. Som alltid erbjuder vi soffor i alla tänkbara färger så tveka inte att kontakta oss eller kom in till våra butiker. Natuzzis divansoffor i äkta italiensk minimalistisk stil som kan får i äkta läder och passar lika bra i biblioteket med en bok och ett glas gott att dricka som till att koppla av efter jobbet framför tv.n. Vill man ta det ett steg längre kan man åtnjuta recliners fantastiska egenskap att fälla ryggstödet bakåt

 

To top