Mail   08 - 22 20 00 

 

  Fri hemleverans över 5000 kr

  Personlig service

  3 butiker i Stockholm 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Endless 4-Sits Soffa Brown Velvet

Endless är en exklusiv 4-sits soffa från Norska Hjellegjerde. Endless har sittplymåer med kallskum och topp i dun som ger en härlig och mysig sittkomfort. Mindre kuvärrkuddar i ryggen ger en snygg och modern känsla. Som ben har Endless svarta medar i metall som sitter långt in på soffan. Det ger en unik och modern känsla.

Här kommer den med ett elegant sammetstyg som både är slitstarkt och bidrar till den exklusiva känslan. Välj mellan tre olika färger. Tyget är tillverkat i 100% polyester och har en slitstyrka på 30 000 martinadale.

Information:

Bredd: 265cmHöjd: 90cm
Djup: 90cmSerie: Endless
Färg: Brown (Brun)Leverantör: Hjellegjerde
Klädsel: SammetstygTyp: 4-Sits Soffa

 

Hjellgjerde startade sin verksamhet så tidigt som 1941 vilket betyder att de har mer än 70 år av erfarenhet av att producera möbler av den finaste kvaliten. Det var bröderna Otto, Mindor och Ingvald Hjellgjerde som la grunden till företaget på 40-talet som har växt från ett litet familjeföretag till en av Norges största möbelkoncerner. Hjellgjerde sträcker sig nu över flera kontinenter och är kända för soffor och fåtöljer med modern design och underbar kvalitet och komfort. Vill du veta mer och Hjellgjerde och deras produkter så kontakta kundtjänst eller någon av våra butiker.Tyvärr har denna produkt utgått från vårt sortiment.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Visa min önskelista (0)
Produkter

Handla

Information

To top