08 - 22 20 00

 Fraktfritt över 5000 kr

 Personlig service

 Hemleverans i hela Sverige

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

  08 - 22 20 00

Cart00 kr
Pga Covid-19 tar utemöblerna slut snabbare än väntat, läs mer >>

Etoile 2623 3-sits Soffa

Etoile är en modern och elegant lädersoffa från italienska Natuzzi. Soffan kommer Natuzzi´s exklusiva kollektion Natuzzi Italia och har en klassisk italiensk design med en underbar sittkomfort. Tack vare det fällbara nackstöden kan du få skönt stöd för nacken när det önskas eller ha de nerfällda för att soffan ska bli snyggare och nättare. Etoile är klädd med äkta läder av bästa kvalitet. Välj online mellan antingen semi-anilinlädret Le Mans eller Anilinlädren Montello eller Siena.

Etoile har ett modernt och nätt underrede i kromad metall som ger soffan en nästan flytande känsla. Tack vare soffans generösa sittdjup funkar Etoile utmärkt som en mysig TV-soffa samtidigt som den med nackstöden blir en mer "sittriktig" soffa. Etoile är soffan för dig som vill ha en lyxig lädersoffa och som bara nöjer sig med det absolut bästa.

Mått:

Bredd: 230cmHöjd: 72 eller 92cm
Djup: 112cmSitthöjd: 45cm
Modell: 2623Typ: 3-sits soffa

 

Sedan 1959 har Natuzzi tillverkat soffor och fåtöljer med fokus på kvalité, design och miljö. Nu räkas Natuzzi som en av världes största producenter av handtillverkade soffor och kanske till och med störst på läder. Natuzzi har sitt säte i södra Italien och drivs fortfarande av företagets skapare Pasquale Natuzzi.

I butik kan du välja bland ett stort antal klädslar medan vi i webshopen endast visar ett begräsat urval. Aktuella läderprover finns på Folkhemmet i Arninge där du även kan se och provsitta utvalda modeller. Ska du köpa skinnsoffa från Natuzzi i Stockholm är Folkhemmet ditt självklara val.Tyvärr har denna produkt utgått från vårt sortiment.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Du kanske även gillar
Visa min önskelista (0)
Produkter

Handla

Information

To top