Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Stor efterfrågan på utemöbler - vänta inte för länge!

Sittpuff

(29 Produkter)

Sittpuffar i olika färger & material

Sittpuffar ger inte bara rummet ett lyft- det ger också fler sittplatser! Välj bland olika färger och material. På Folkhemmet hittar du fotpallar och sittpuffar som är klassiskt stilrena, fluffiga, runda och fyrkantiga - allt för att passa just ditt hem. Köp idag med smidig leverans och bra kundservice på Folkhemmet.

Visa mer
Dina val
Visa filtreringDölj filtrering
Kategori:
Sittpuffar
Kategori:
Sittpuffar

Höga, låga, breda & smala pallar & sittpuffar

Vi på Folkhemmet vet att alla hem är olika och därför har vi ett brett utbud av fotstöd/fotpallar för alla tänkbara inredningar. Vi har fotpallar som fungerar lika bra som en sittplats som avlastningsyta. Med färger från vitt, svart och brunt till mer färgsprakande upplevelser i orange, lila eller gult så är vi övertygade om att vi har just den fotpall som du letat efter. Önskar man en hög fotpall som passar sig bra som extra sistplats har vi pallar med eller utan ben. Vi har även låga fotpallar som fungerar perfekt som soffbord. Önskar man en bra plats att placera fjärkontroller, papper eller vad nu du inte hittat rätt plats för än, hittar du även fotpall med förvaring i vårt stora utbud.

Matcha fotpallen med soffan

Många av våra fotstöd matchar till de soffor, soffgrupper och fåtöljer vi säljer. Vilket ger ett lugnt och snyggt intryck i rummet. Folkhemmets serie Tor & Saga har otroligt bekväma soffor med fotpall som är uppskattad av många. Välkommen att handla en fotpall som passar just din stil och behov redan idag!

 

 

To top