Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Stor efterfrågan på utemöbler - vänta inte för länge!

Hörnsoffor

(26 Produkter)

Hörnsoffor för alla vardagsrum

En hörnsoffa är verkligen den perfekta sociala soffan för härliga bjudningar med släkt och vänner eftersom man kommer närmare varandra än att sitta på rad. Vi har storlekar, modeller och färger för alla stilar och behov.

Visa mer

Bästsäljare

Dina val
Visa filtreringDölj filtrering
Kategori:
Hörnsoffa
Soffor
Hörnsoffa
Kategori:
Hörnsoffa
Soffor
Hörnsoffa

Byggbara hörnsoffor som passar dina önskemål

Här hittar du alla fina hörnsoffor vi har i vårt sortiment. Då många av våra hörnsoffor är byggbara serier vilket gör att de går att anpassa ganska bra efter just dina önskemål och rum. Våra hörnsoffor finns såklart i klassiska färger som vit, svart, brun och grå, men också mer unika färger som senapsgul, rosa, orangea och jeans blå! 

Många av de hörnsoffor vi har finns i flera olika storlekar för att passa just dina önskemål om hur många som ska få plats. Du kan på många av våra hörnsoffor dessutom välja ben, armstöd och stoppning. Hörnsoffor från Sits, Scapa och Natuzzi finns i massor med färger, tyger och läder. När det kommer till hörnsoffor som är längre åt ena hållet går det alltid att välja åt vilket håll du vill att det ska vara. Se bifogade produktblad för att se alla olika varianter. För prover kontakta någon av våra butiker eller vår kundtjänst. Köp din hörnsoffa smidigt och till bra priser hos oss på Folkhemmet.

To top