08 - 22 20 00

 Fraktfritt över 5000 kr

 Personlig service

 Hemleverans i hela Sverige

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

  08 - 22 20 00

Cart00 kr
Kolla in våra fraktkostnader och leveransalternativ >>

Jeremy 2987 3-sits Soffa

29 995 kr
Klädsel:
Klädsel
Ostuni Blå - 13
Ostuni Grön - 11
Ostuni Grå - 08
Ostuni Ljusgrå - 03
Stromboli Off White - 30IR
Stromboli Cognac - 30IS
Siena Gul - 40B6
Siena Grå - 40B3
Siena Mörkblå - 40B5
Siena Mörkgrön - 40B4
Siena Svart - 40BM
Siena Ljusbrun - 40BX
  • PG 70
  • PG 30
  • PG 40
.
8 - 10 Veckor (specialbeställning)
  •     Showroom för Natuzzi i butiken i Täby
  •     Ring oss på 08 - 22 20 00 om du behöver hjälp
  •     Betala med kort, faktura eller delbetalning
  •     Specialbeställning
BeskrivningSpecifikationerSkötselråd & Material

Jeremy är en nätt och modern lädersoffa från Italienska Natuzzi. Jeremy kommer från Natuzzis mer exklusiva kollektion Natuzzi Italia. Jeremy har en tydlig italiensk design med sina smala och raka linjer tillsammans med det moderna metallunderrdet. Jeremy är modulbyggbar och finns i en stor mängd storlekar och modeller.

Soffans sitt- och ryggkuddar är tillverkad av kallskum med "memory foam" som sedan är klätt med ett äkta anilinläder som finns i flera färger och utföranden. Allt detta gör att Jeremy med all rätt uppfattas som en lyxig och exklusiv soffa med en fantastisk design och komfort. Jeremy är den perfekta soffan för dig som vill sätta en modern och lyxig prägel på ditt vardagsrum.

Mått:

Bredd: 242cmHöjd: 69cm
Djup: 92cmModell: 3000

 

Sedan 1959 har Natuzzi tillverkat soffor och fåtöljer med fokus på kvalité, design och miljö. Nu räkas Natuzzi som en av världes största producenter av handtillverkade soffor och kanske till och med störst på läder. Natuzzi har sitt säte i södra Italien och drivs fortfarande av företagets skapare Pasquale Natuzzi.

I butik kan du välja bland ett stort antal klädslar medan vi i webshopen endast visar ett begräsat urval. Aktuella läderprover finns på Folkhemmet i Arninge där du även kan se och provsitta utvalda modeller. Ska du köpa skinnsoffa från Natuzzi i Stockholm är Folkhemmet ditt självklara val.

KlädselTyg, Äkta Läder
FärgValbart
Höjd (cm)80
Sitthöjd (cm)46
Bredd (cm)202
VarumärkeNatuzzi
Djup (cm)96
TygbankNatuzzi Italia

Anilin (Siena & Montello)

Anilin är ett genomfärgat läder utan ytlack eller täckfärg. Naturliga märken som exempelvis insektsbett, taggtrådsmärken och brännmärken finns kvar på lädret för att behålla så mycket som möjligt av den naturliga känslan. En viss nyansskillnad kan förekomma mellan de olika skinnbitarna på en möbel klädd i anilinläder. En Natuzzisoffa i anilin har extremt hög komfort och andas mycket, men är samtidigt mer känslig för spill och fläckar. Äger man en Natuzzi möbel i anilinläder är det extra viktigt med underhåll så att lädret alltid har ett fullgott skydd och åldras vackert.

Artnr:  NAT2987009CAT 70

Du kanske även gillar
Visa min önskelista (0)
Produkter

Handla

Information

To top