Mail   08 - 22 20 00 

 

  Fri hemleverans över 5000 kr

  Personlig service

  3 butiker i Stockholm 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Klicka här för 3D modell

Lee 2,5-Sits Soffa med Divan

Lee är en elegant och modern modulsoffa från Burhens. Den är byggbar och går därmed att få i massor med olika storlekar. Här som klassisk divansoffa där Lee verkligen kommer till sin rätta då du får en underbar kombination av en social umgängessoffa och mysig loungesoffa. 

Välj mellan olika färger på de klassiska träbenen eller de lite modernare metallbenen. Lee finns i flera storlekar och varianter samt att du kan välja mellan jätte många olika tyger. På bild ser du det läckra sammetstyget Tempo Pumice Stone & Tempo Elephant.

Mått:

Bredd: 295cmHöjd: 93cm
Djup: 96/225cmModell:  Lee
Klädsel: Tyg/LäderLeverantör: Burhens

 

Burhens är en svensk sofftillverkare som har en gedigen och lång tradition av att tillverka soffor, fåtöljer och stolar. Från att Burhens började sin möbeltillverkning 1948 till 1995 skedde hela deras produktion i Rörvik. Efter detta flyttades produktionen till Polen för att modernisera och kunna möta svenskens allt högre krav på soffor. Idag räknas Burhens som en av Sveriges bästa tillverkare av soffor där de har ett starkt sortiment av soffor och fåtöljer med en modern skandinavisk design till bra priser.Tyvärr har denna produkt utgått från vårt sortiment.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Modellen finns för visning i följande butiker  
Storlek, material och färg kan variera i butik. Kontakta butik om du vill veta exakt utförande och säkerställa att varan finns kvar.
Visa min önskelista (0)
Produkter

Handla

Information

To top