Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Vi prismatchar! >

Stolar

(730 Produkter)

Pinnstol sandhamn folkhemmet stol möbler trästol

"Köp minst två om du själv vill sitta"
Bodil, kontorshund - Folkhemmet
Pinnstol: Igloo, Calligaris

 

 

 

Matstolar, barstolar och stolar till barnen

På Folkhemmet finns stolar till alla hemmets rum. Här finns matstolar, barstolar, kontorsstolar, barnstolar och mycket mer.

Vi erbjuder stolar i olika material, färger och modeller. Här finns allt från avskalad, skandinavisk design till färgsprakande italienska former. I vårt breda stolsortiment kan alla hitta sin personliga favorit!

Visa mer
Dina val
Visa filtreringDölj filtrering

Matstolar och köksstolar för alla rum och sällskap

Hos oss kan alla hitta sin personliga favorit bland mängder av stolar i olika material, färger och modellerVi har allt från matstolar, köksstolar, barstolar och barnstolar. Välj på material i bland annat ek, valnöt och konstläder.

Stort urval av stolar

Stolar i ask, stolar i klassisk stil, stolar i metall, stolar i sammet, stolar i modern italiensk design. Köp en stol i olika material, välj mellan tygsitsar och lädersitsar eller varför inte en stol helt i plast! Klassiska trästolar i massiv ek och björk finns det även gott av. Stapelbara stapelstolar har vi också mycket av. Du kan välja bland ett stort urval av stapelbara stolar, stolar i trä, mässing och plast. Urvalet av stolar är stort här hos oss på Folkhemmet. Vi har allt från Torkelson, Hans K, Calligaris, Interstil, RGE och Dan-form med mera. 

Vilken typ av stol ska du välja?

​Är du ute efter en stol med oslagbar sittkomfort måste du ofta offra lite av utseendet och vice versa. Det svåra är att hitta den gyllene medelvägen med en stol som är snygg och elegant men samtidigt har en härlig komfort. Smidigt är våra italienska plaststolar som med sin lättskötthet och moderna former uppfyller mångas krav. Fördrar du en stoppad stol med i läder eller tyg med antingen trä eller metallstomme har vi både svenska och danska leverantörer som leverara svårslagna modeller. Vill du köpa en modern stol till bra pris online är Folkhemmet ditt givna val.

Kontakta kundtjänst eller butik för personlig service och rådgivning kring bästa valet av stol eller andra möbler.

To top