Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Utförsäljning av säsongens utställningsmöbler i våra butiker. Välkommen in och fynda utemöbler!

Samtliga RECO-recensioner är verifierade kunder som köpt på Folkhemmet och insamlade av oss eller lämnade av kunder.  

Merano Stol Creme Boucle

Merano är en nätt och modern stol från Nordic Furniture Group. Merano är klädd i ett trendigt Boucle tyg i en härlig cremevit färg. Sitsen och ryggen är formgjuten och har en härlig sittkomfort trots sin nätta storlek. De eleganta benen går på ett snyggt sätt upp på ryggen vilket ger en extra touch en snygg kontrast mot det ljusa tyget. Benen är tillverkade i matt svartlackad metall.Tyvärr har denna produkt utgått från vårt sortiment.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Beskrivning

Merano är en nätt och modern stol från Nordic Furniture Group. Merano är klädd i ett trendigt Boucle tyg i en härlig cremevit färg. Sitsen och ryggen är formgjuten och har en härlig sittkomfort trots sin nätta storlek. De eleganta benen går på ett snyggt sätt upp på ryggen vilket ger en extra touch en snygg kontrast mot det ljusa tyget. Benen är tillverkade i matt svartlackad metall.

Läs mer
Stäng
Specifikationer
FärgVit, Svart
MaterialMetall
Höjd82 cm
Bredd50 cm
Sitthöjd46.5 cm
Djup59 cm
VarumärkeNordic Furniture Group
SerieStolar
Läs mer
Stäng
Nordic Furniture Group

Nordic Furniture Group (NFG) är ett svenskt bolag som säljer fler fina Norska Varumärken bland annant Hjellegjerde och Hödnebö. Tillsammans med ett eget sortiment av fina möbler med en modern nordisk design så erbjuder NFG kanske Sveriges bredaste och mest spännande sortiment av möbler och inredning. På Folkhemmet hittar du ett härligt urval av deras sortiment.

Läs mer
Stäng
Skötselråd & Material

Boucle Tyg

Boucle är ett tyg som vävts eller stickats av ett garn som är tvinnats så att små öglor uppstår och skapar struktur i tyget. Just denna variant är vävd i en blandning av 80% polyester och 20% akryl. Du rengör tyget med en lätt fuktad trasa med ljummet vatten.Läs mer
Stäng

Artnr: NFG5001898

To top