Mail   08 - 22 20 00 

 

  Fri hemleverans över 5000 kr

  Personlig service

  3 butiker i Stockholm 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

56:an Bord Ø 110cm Teak

5 169 kr
.
Lagervara - skickas inom 2 - 5 dagar
  •     Fri utkörning vid beställning över 5000 kr eller hämta gratis i butik.
  •     Ring oss på 08 - 22 20 00 om du behöver hjälp
  •     Få tillbaka pengarna vid retur om du inte är nöjd
  •     Betala med kort, faktura eller delbetalning
BeskrivningSpecifikationerSkötselråd & Material

56:an är ett klassiskt bord med stomme i varmgalvaniserat stål och toppskiva i massiv oljad teak. Bordet har funnits med i Brafabs sortiment sedan 1956 vilket ger en fingervisning vilken tidlös design den har. Breda plankor i teak med underrede i stål ger en underbar känsla. Du kan enkelt fälla ihop bordet för smidig förvaring. Missa inte stolen i samma serie.

Mått:

Diameter: 110cmHöjd: 73,5cm
Material: Teak / StålSerie: 56:an
Typ: MatbordLeverantör: Brafab

 

Brafab erbjuder ett stort och kvalitativt sortiment av utemöbler med både prisvärda och exklusiva alternativ. De har med 80 års erfarenhet av sommarmöbler skapat ett modernt sortiment med aluminium och konstrotting men har även kvar gamla klassiker i bland annat svensk furu och Teak. Deras styrka har alltid varit att skapa utemöbler med fokus på funktion, kvalitet och komfort där de alltid ligger i framkant med formgivning och design.

FärgNatur
FormRund
MaterialTeak
VarumärkeBrafab
Bredd (cm)110
Längd (cm)110
Höjd (cm)73,5

Teak

All Teak tas från certifierade plantage i Indonesien. De följer svenska timmerförordningen och har fått godkänt vid samtliga kontroller. Den rengörs enklast med vanlig teak-rengöring vid hårt smutsade ytor eller ansatt av alger/mögel. Lättare smuts tvättas bort med vatten och diskmedel. Blöt gärna teaken innan rengöring så ytan mjuknar. Reser sig träfibrerna efter rengöring slipa ytan lätt med fint sandpapper. Möbeln ska sedan torka minst ett dygn. Behandla den sedan med Teak-olja. Om du vill behålla den gråa patina finishen ska du inte olja möbeln.Artnr:  BRA0872-70

Visa min önskelista (0)
Produkter

Handla

Information

To top