Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Coldstream Utekök Svart

7 669 kr
Lagervara - skickas inom 2 - 5 dagar
.

Fri frakt över 5 000 kr

Betala efter leverans

Senarelägg din leverans

Beskrivning

Coldstream är ett exklusivt och elegant utekök från Brafab. Coldstream har en stomme i matt svart pulverlackad aluminium. Toppen och blandaren är tillverkad i rostfritt stål vilket ger en lyxig och fräsch känsla. Köket har en stor och generös arbetsyta och det finns smidiga hängare på sidan för grillredskap. Smidiga skjutdörrar undertill vilket ger gott om förvaring. Coldstream har praktiskt hjul för att enkelt kunna flytta köket.

Info:

Bredd: 128cmHöjd: 89cm
Djup: 68cmMaterial: Alu/Rostfritt
Färg: Svart / MetallSerie: Coldstream
Typ: UtekökLeveantör: Brafab

 

Brafab erbjuder ett stort och kvalitativt sortiment av utemöbler med både prisvärda och exklusiva alternativ. De har med 80 års erfarenhet av sommarmöbler skapat ett modernt sortiment med aluminium och konstrotting men har även kvar gamla klassiker i bland annat svensk furu och Teak. Deras styrka har alltid varit att skapa utemöbler med fokus på funktion, kvalitet och komfort där de alltid ligger i framkant med formgivning och design.

Läs mer
Stäng
Specifikationer
FärgSvart, Metall
MaterialAluminium, Stål
Bredd89 cm
Höjd126 cm
Djup68 cm
Läs mer
Stäng
Brafab

Brafab erbjuder ett stort sortiment med utmärkt kvalité av utemöbler med både prisvärda och exklusiva alternativ. De har med 80 års erfarenhet av sommarmöbler skapat ett modernt sortiment med aluminium och konstrotting men har även kvar gamla klassiker i bland annat svensk furu och Teak. Deras styrka har alltid varit att skapa utemöbler med fokus på funktion, kvalitet och komfort där de alltid ligger i framkant med formgivning och design.

Läs mer
Stäng
Skötselråd & Material

Svartlackad Aluminium från Brafab

Brafab använder sig av en mycket slitstark pulverack som ger en snygg och stark yta. Möbeln är helt underhållsfri då man enbart behöver bättringsmåla om man slår upp lacken. För att behålla styrkan i den lackade ytan rekommenderas att man använder möbelpolish för att skydda ytan samt öka dess glans och lyster. Möbler i lackad aluminium kan stå ute under hela sommarsäsongen medans dynor bör skyddas.

Läs mer
Stäng

Artnr:  BRA4870-8

To top