Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Columbus Fällstol Teak/Silver

Columbus är en klassisk fällstol i teak och aluminium i en snygg och modern design. Tillverkad av Brafab. Köp till Solo sittdyna för extra komfort.
 

Mått:

Bredd: 40cm

Djup: 51cm

Höjd: 82cmTyvärr har denna produkt utgått från vårt sortiment.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Beskrivning

Columbus är en klassisk fällstol i teak och aluminium i en snygg och modern design. Tillverkad av Brafab. Köp till Solo sittdyna för extra komfort.
 

Mått:

Bredd: 40cm

Djup: 51cm

Höjd: 82cm

Läs mer
Stäng
Specifikationer
FärgNatur
VarumärkeBrafab
Bredd40 cm
Höjd82 cm
Läs mer
Stäng
Brafab

Brafab erbjuder ett stort sortiment med utmärkt kvalité av utemöbler med både prisvärda och exklusiva alternativ. De har med 80 års erfarenhet av sommarmöbler skapat ett modernt sortiment med aluminium och konstrotting men har även kvar gamla klassiker i bland annat svensk furu och Teak. Deras styrka har alltid varit att skapa utemöbler med fokus på funktion, kvalitet och komfort där de alltid ligger i framkant med formgivning och design.

Läs mer
Stäng
Skötselråd & Material

Teak från Brafab
All Teak från Brafab tas från certifierade plantage i Indonesien. De följer svenska timmerförordningen och har fått godkänt vid samtliga kontroller. Den rengörs enklast med vanlig teak-rengöring vid hårt smutsade ytor eller ansatt av alger/mögel. Lättare smuts tvättas bort med vatten och diskmedel. Blöt gärna teaken innan rengöring så ytan mjuknar. Reser sig träfirbrerna efter rengöring slipa ytan lätt med fint sandpapper. Möbeln ska sedan torka minst ett dygn. Behandla den sedan med Teak-olja. Om du vill behålla den gråa patina finishen ska du inte olja möbeln.

Silverfärgad aluminium från Brafab
Brafab använder sig av en slitstark silverfärgad lackfärg med utmärkta egenskaper för att klara väder och vind. Ytan är mycket slitstark tack vare den hårda två-komponentslacken. Möbeln är helt underhållsfri då man enbart behöver bättringsmåla om man slår upp lacken. För att behålla styrkan i den lackade ytan rekommenderas att man använder möbelpolish för att skydda ytan samt öka dess glans och lyster. Möbler i lackad aluminium kan stå ute under hela sommarsäsongen medans dynor ofta bör skyddas.

Läs mer
Stäng

Artnr:  BRA4280

To top