Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Costes solsäng grånad teak

17 820 kr
Dyna
1 - 2 veckor *
.

Fri frakt över 5 000 kr

Betala efter leverans

Senarelägg din leverans

Beskrivning

Costes - En exklusiv line av italienska utemöbler i grånad teak. Costes innefattar både matbord, stolar, soffgrupp och solsäng, Elegant och idealisk för utomhusbruk. Utemöbler från Ethimo ligger i vårt absoluta toppskikt vad gäller känsla, design och kvalité. Exklusiva trädgårdsmöbler för Dig som söker det där extra. Ska Du köpa Ethimo terassmöbler i Stockholm är Folkhemmet Ditt självklara val.

 

Costes solsäng har en justerbar rygg som kan ställas i fyra lägen. Vill Du sola ryggen kan Du självklart fälla ner den så den blir helt platt. Dyna säljs separat. Väljer Du vita eller grå dynor får Du vattentäta dynor vilket kan vara praktiskt en varm dag vid poolen.

 

 

Mått: 200x76, sitt/ligghöjd 35 cm

 

 

Solsängen kommer i paket med måtten H:40, D84, L:213 cm. Bruttovikt 30 kg.

 

Läs mer
Stäng
Specifikationer
FärgGrå
FormRektangulär
Höjd35 cm
Längd200 cm
Bredd76 cm
VarumärkeEthimo
Läs mer
Stäng
Ethimo

Ethimo är ett italienskt företag som inriktar sig att tillverka exklusiva utemöbler med en modern design och ett formspråk som går hand i hand med naturen.  Det började på 70-talet med ett projekt som ledde till skapande av Moutan Botaniska Trädgård som är hemmet till världens största samling av Pioner. Företaget leds idag av grundarfamiljen Confidati som har lång erfarenhet av möbelförsäljning. Ethimo är pga sin bakgrund otroligt miljömedvetna och jobbar bara med ekologisk teak från utvalda plantager i Indonesien och Thailand.

Läs mer
Stäng
Skötselråd & Material

Teak från Ethimo

All Teak från Ethimo tas från certifierade plantage i Indonesien. De följer svenska timmerförordningen och har fått godkänt vid samtliga kontroller. Den rengörs enklast med vanlig teak-rengöring vid hårt smutsade ytor eller ansatt av alger/mögel. Lättare smuts tvättas bort med vatten och diskmedel. Blöt gärna teaken innan rengöring så ytan mjuknar. Reser sig träfibrerna efter rengöring slipa ytan lätt med fint sandpapper. Möbeln ska sedan torka minst ett dygn. Behandla den sedan med Teak-olja. Om du vill behålla den gråa patina finishen ska du inte olja möbeln.

Läs mer
Stäng
* Varan kommer ofta från externt lager vilket innebär en leveranstid på ca 1-2 veckor

Artnr:  ETHCOLE0500

To top