Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Costes stol grånad teak

7 370 kr
Sittdyna
Leveranstid ca 3 veckor - Specialbeställning
.

Fri frakt över 5 000 kr

Betala efter leverans

Senarelägg din leverans

Beskrivning

Costes - En exklusiv line av italienska utemöbler i grånad teak. Costes innefattar både matbord, stolar, soffgrupp och solsäng, Elegant och idealisk för utomhusbruk. Utemöbler från Ethimo ligger i vårt absoluta toppskikt vad gäller känsla, design och kvalité. Exklusiva trädgårdsmöbler för Dig som söker det där extra. Costes teakstol passar lika bra runt teakborden i samma serie som vid ett aluminiumbord eller ett bord i konstrotting. Ska Du köpa Ethimo terassmöbler i Stockholm är Folkhemmet Ditt självklara val.

 

Mått: B:57, H:85, SH:44 cm. Karmhöjd 67 cm

 

 

Stolen kommer i paket med måtten H:88, D64, L:64 cm. Bruttovikt 12 kg.

 

Läs mer
Stäng
Specifikationer
FärgGrå
MaterialTeak
Höjd85 cm
Längd310 cm
Bredd57 cm
VarumärkeEthimo
Läs mer
Stäng
Ethimo

Ethimo är ett italienskt företag som inriktar sig att tillverka exklusiva utemöbler med en modern design och ett formspråk som går hand i hand med naturen.  Det började på 70-talet med ett projekt som ledde till skapande av Moutan Botaniska Trädgård som är hemmet till världens största samling av Pioner. Företaget leds idag av grundarfamiljen Confidati som har lång erfarenhet av möbelförsäljning. Ethimo är pga sin bakgrund otroligt miljömedvetna och jobbar bara med ekologisk teak från utvalda plantager i Indonesien och Thailand.

Läs mer
Stäng
Skötselråd & Material

Teak från Ethimo

All Teak från Ethimo tas från certifierade plantage i Indonesien. De följer svenska timmerförordningen och har fått godkänt vid samtliga kontroller. Den rengörs enklast med vanlig teak-rengöring vid hårt smutsade ytor eller ansatt av alger/mögel. Lättare smuts tvättas bort med vatten och diskmedel. Blöt gärna teaken innan rengöring så ytan mjuknar. Reser sig träfibrerna efter rengöring slipa ytan lätt med fint sandpapper. Möbeln ska sedan torka minst ett dygn. Behandla den sedan med Teak-olja. Om du vill behålla den gråa patina finishen ska du inte olja möbeln.

Läs mer
Stäng

Artnr:  ETHCOSB0500

To top