Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Stor efterfrågan på utemöbler - vänta inte för länge!

Dynlåda i Aluminium

(8 Produkter)

Modern dynlåda i aluminium

Om du vill du ha en modern dynlåda i aluminium har du kommit rätt. Dynlådorna som visas nedan är helt underhållsfria och klarar av vatten och fukt strålande. Grasse från Brafab är det givna alternativet för förvaring av soffkuddar.

 

Visa mer
Dina val
Visa filtreringDölj filtrering
Kategori:
Dynlåda i Aluminium

Tåliga dynlådor i aluminium

Vår dynlådor i aluminium är inte bara snygga, utan också mycket tåliga. Behöver du skydda dina dynor under regniga sommardagar? Eller behöver du förvara trädgårdsredskap eller barnens leksaker någonstans? Då är våra dynlådor perfekt för dig. Vårt tips är att köpa en lite större dynlåda som rymmer mer än dina dynor. Med extra förvaring blir det enklare att hålla din uteplats städad och samtidigt ha trädgårdsverktygen nära till hands. 

 

Enkelt underhåll med en dynlåda i aluminium

Aluminium är ett tacksamt material som är enkelt att rengöra. Vi vet hur jobbigt det kan vara under pollensäsongen när uteplatsen knappt håller sig ren i en timme. Men med aluminium är det enkelt att bara spola av och/eller torka med en trasa. Därmed spar du tiden till annat. Som att njuta av en lugn stund på den städade uteplatsen. 

To top