Mail   08 - 22 20 00 

 

  Fri hemleverans över 5000 kr

  Personlig service

  3 butiker i Stockholm 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Florina vilsängsdyna 49 Blå

839 kr
Utförande:
Färg:
.
Lagervara - skickas inom 2 - 5 dagar
  •     Fri utkörning vid beställning över 5000 kr eller hämta gratis i butik.
  •     Ring oss på 08 - 22 20 00 om du behöver hjälp
  •     Få tillbaka pengarna vid retur om du inte är nöjd
  •     Betala med kort, faktura eller delbetalning
BeskrivningSpecifikationerSkötselråd & Material

Florina är en elegant vilsängsdyna från Brafab. Den passar lite smalare vilsängar från Brafab. En smidig liten nackkudde ingår när du köper Florina. Dynans tyg är tillverkat i 100% dralon och är väldigt smutsavvisande. Florina är en stor serie från Brafab och finns i flera olika utföranden och färger.

Information

Längd: 190 (74/123)cmBredd: 49cm
Tjocklek: 6cmSerie: Florina
Färg: MarinblåMaterial: Dralon
Typ: Vilsängsdyna/SolsängsdynaLeverantör:  Brafab

 

Brafab erbjuder ett stort och kvalitativt sortiment av utemöbler med både prisvärda och exklusiva alternativ. De har med 80 års erfarenhet av sommarmöbler skapat ett modernt sortiment med aluminium och konstrotting men har även kvar gamla klassiker i bland annat svensk furu och Teak. Deras styrka har alltid varit att skapa utemöbler med fokus på funktion, kvalitet och komfort där de alltid ligger i framkant med formgivning och design.

FärgBlå
MaterialDralon
VarumärkeBrafab
Bredd (cm)49
Längd (cm)197

Dynor från Brafab

Våra dynor ökar inte bara sittkomforten, de ger även möjlighet att variera och sätta färg på uterummet. Enklast gör du så här: bestäm modell på dynan, sedan väljer du önskad färg eller mönster ur vårt breda sortiment. Vi har även dynor med olika mönster på fram- och baksida. Brafabs dynor tillverkas i olika material, bland annat i kraftig Panamabomull. Men även av Dralon, som borgar för mycket god färgäkthet och hög komfort. Vill du undvika solblekning och öka dynornas livslängd, kan du med fördel förvara dem ovikta och torra i våra både praktiska och snygga dynboxar.

Artnr:  BRA3395-381

Visa min önskelista (0)
Produkter

Handla

Information

To top