Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Foam Mittdel

10 619 kr
Utförande:
2 - 3 veckor
.

Fri frakt över 5 000 kr

Betala efter leverans

Senarelägg din leverans

Beskrivning

Foam är en hypermodern loungegrupp från Cane-Line. Bygg din Soffgrupp så den passar just din altan. Foam har ett avancerat materialsystem där tyget är en kombination av deras patenterade Cane-Line Airtouch och deras mjuka nattétyg. Kärnan har deras QuickDryFoam vilket gör Foam till nästan helt väderbeständig. Foam klarar därmed utmärkt av att stå ute när det regnar.

Mittdelen kan även användas som fristående fåtölj.

Foam erbjuder kvalitet och funktionalitet av den absolut högsta nivån samtidigt som den har en modern design och en underbar sittkomfort. Köp foam om du vill ha nått helt annorlunda till din altan och inte nöjer dig med något annat än det absolut bästa.

Information:

Bredd: 85cmHöjd: 78cm
Djup: 90cmSitthöjd: 40cm
Serie: FoamFärg: Grå
Leverantör: Cane-LineTyp: Mittdel

 

Cane-Line är ett varumärke förknippat med kvalitet, komfort och modern design. De har tillverkat högkvalitativa utemöbler i över 25 år och är ledande när det gäller hållbarhet i branschen. Produkterna kräver minimalt med underhåll och står emot alla väder men ska skyddas under vintern. Alla deras möbler är UV- och färgbeständiga. Alla utemöbler från Cane-Line är godkända för offentlig miljö.

Läs mer
Stäng
Specifikationer
FärgGrå
Höjd78 cm
Bredd85 cm
Sitthöjd40 cm
Djup90 cm
Läs mer
Stäng
Cane-Line

Cane-line är ett danskt designföretag med 30 års erfarenhet av att designa och tillverka funktionella och bekväma möbler. ”Gör livet bekvämt” är själva kärnan hos Cane-line. Över hela världen är deras uppdrag detsamma – att göra livet bekvämt och skapa mervärde hos livet och de platser där du varvar ned och kopplar av. De fokuserar hela tiden på kvalitet, innovativ teknik och komfort i både produkter och i tillvaron för att se till att våra möbler tillverkas med största omsorg för miljön och människors välbefinnande. Cane-line´s utomhussortiment är designat och tillverkat för en bekväm livsstil utomhus. Allvädersmöblerna ger maximal komfort och kräver minimalt underhåll.

Läs mer
Stäng
Skötselråd & Material

Cane-Line QuickDryFoam

Möblerna från Cane-Line med QuickDryFoam som kärna erbjuder maximalt dränage och luftcikulation. Det gör att dynorna torkar snabbare efter en regnskur. QuickDryFoam kärnan har utmärkta antibakteriella egenskaper som minskar risken för mögel och svampangrepp.

Eftersom möbeln används ute under långa perioder rekomenderas regelbunden rengöring med mjuk svamp och tvållösning. Det avlägsnar tillfälligt smuts så som löv, damm, frömjöl och liknande innan det sätter sig mer permanent i möbeln och blir svårare att få bort.

Läs mer
Stäng

Artnr:  CL6448MAILSL

To top