08 - 22 20 00

 Fraktfritt över 5000 kr

 Personlig service

 Hemleverans i hela Sverige

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

  08 - 22 20 00

Cart00 kr
Kolla in våra fraktkostnader och leveransalternativ >>

Ninja Bord Ø 120cm Beige

Ninja är ett stort klassiskt runt matbord i konstrotting från Brafab. Stomme i aluminium och toppskiva i härdat glas. Bordet är helt underhållsfritt men bör skyddas under vintertid. Finns i flera färger och storlekar. Kombinera gärna med karmstol eller positionsstol i samma serie.

Ninja är ett klassiskt runt bord /cafebord från Brafab i konstrotting och härdat glas. Stomme i aluminium. Här med en elegant beige konstrottingstråd. Helt underhållsfritt och finns i flera storlekar. Glöm inte att köpa till någon av de fina stolarna i Ninja serien.

Information:

Längd: 120cmHöjd: 74cm
Bredd: 120cmMaterial: Konstrotting / Glas
Serie: NinjaFärg: Beige
Leverantör: BrafabTyp: Matbord

 

Brafab erbjuder ett stort och kvalitativt sortiment av utemöbler med både prisvärda och exklusiva alternativ. De har med 80 års erfarenhet av sommarmöbler skapat ett modernt sortiment med aluminium och konstrotting men har även kvar gamla klassiker i bland annat svensk furu och Teak. Deras styrka har alltid varit att skapa utemöbler med fokus på funktion, kvalitet och komfort där de alltid ligger i framkant med formgivning och design.Tyvärr har denna produkt utgått från vårt sortiment.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Du kanske även gillar
Visa min önskelista (0)
Produkter

Handla

Information

To top