Mail   08 - 22 20 00 

 

  Fri hemleverans över 5000 kr

  Personlig service

  3 butiker i Stockholm 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Pure Matbord 100x100cm Keramik

8 409 kr
Utförande:
Underrede:
Toppskiva:
.
2 - 3 veckor
  •     Fri utkörning vid beställning över 5000 kr eller hämta gratis i butik.
  •     Ring oss på 08 - 22 20 00 om du behöver hjälp
  •     Få tillbaka pengarna vid retur om du inte är nöjd
  •     Betala med kort, faktura eller delbetalning
BeskrivningSpecifikationerSkötselråd & Material

Pure är ett modernt och elegant matbord från danska Cane-Line. Toppskivan är tillverkad i det otroligt slitstarka materialet keramik nästan är omöjligt att repa och kräver inget underhåll. Underredet finns i olika nyanser av lackad aluminium eller rostfritt stål. Observera att deras kakeltopp inte går att kombinera med det rostfria underredet.

Pure är det perfekta matbordet för dig som vill ha ett modernt och snyggt bord med utmärkt kvalitet och inget underhåll.

Mått:

Längd: 100cmBredd: 100cm
Höjd: 75cmTyp: Matbord
Serie: PureLeverantör: Cane-Line

 

Cane-Line är ett varumärke förknippat med kvalitet, komfort och modern design. De har tillverkat högkvalitativa utemöbler i över 25 år och är ledande när det gäller hållbarhet i branschen. Produkterna kräver minimalt med underhåll och står emot alla väder men ska skyddas under vintern. Alla deras möbler är UV- och färgbeständiga. Alla utemöbler från Cane-Line är godkända för offentlig miljö.

FärgVit, Grå
FormKvadratisk
MaterialKeramik
Höjd (cm)75
Bredd (cm)100
Längd (cm)100
VarumärkeCane-Line

Keramisk topp från Cane-Line

Om du vill ha en extremt slitstark yta med fantastiska egenskaper är keramiska bord från Cane-Line nått av det bästa marknaden erbjuder idag. Ytan är så nära repfri som en yta kan bli. Vanligt slitage kan inte skada ytan och till och med under extrema förhållanden blir man förvånad över hur snyggt ytan håller sig. Den är även otroligt lätt att göra ren då fläckar enkelt torkas bort med trasa och vanligt rengöringsmedel. Den har även hög tålighet mot värme vilket gör att man utan problem kan ställa en varm stekpanna eller kastrull direkt på bordet.

Egenskaperna hos den keramiska ytan är revolutionerande i möbelbranschen då den erbjuder en snygg och exklusiv finish som håller likt inget annat. Passar perfekt för barnfamiljen som vill ha ett designat och snyggt bord som håller för det slitage som barn kan utsätta ytan för.

Den keramiska toppen klarar av att stå ute under hela sommarsäsongen men bör förvaras inomhus under senhöst/vinter.

Artnr:  CL5088AL+CLP085TIG

Visa min önskelista (0)
Produkter

Handla

Information

To top