Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Odessa bord Ø 95 cm ljusgrön

ODESSA BORD, Ø 95 cm H 74 cm, Epoxylackerat elförzinkat stålstatativ


Odessa - lättplacerade cafémöbler med "vintagekänsla" i tre färger. Stols-respektive soffdyna ingår.Tyvärr har denna produkt utgått från vårt sortiment.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Beskrivning

ODESSA BORD, Ø 95 cm H 74 cm, Epoxylackerat elförzinkat stålstatativ


Odessa - lättplacerade cafémöbler med "vintagekänsla" i tre färger. Stols-respektive soffdyna ingår.

Läs mer
Stäng
Specifikationer
FärgGrön
FormRund
MaterialStål
VarumärkeBrafab
Höjd74 cm
Bredd95 cm
Längd95 cm
Läs mer
Stäng
Brafab

Brafab erbjuder ett stort sortiment med utmärkt kvalité av utemöbler med både prisvärda och exklusiva alternativ. De har med 80 års erfarenhet av sommarmöbler skapat ett modernt sortiment med aluminium och konstrotting men har även kvar gamla klassiker i bland annat svensk furu och Teak. Deras styrka har alltid varit att skapa utemöbler med fokus på funktion, kvalitet och komfort där de alltid ligger i framkant med formgivning och design.

Läs mer
Stäng
Skötselråd & Material

Förzinkat stål från Brafab
Möbler från Brafab i förzinkat stål är rostfria så länge ytbehandling är kvar. Möblerna är sedan lackade med en epoxilack för att få till en snygg finish samt ytterligare skydda möbeln. Det enda underhåll som krävs är att bättringsmåla möbeln om lacken släpper med tiden eller om du repar den. Detta för att minimera risken för rost. Rengöring görs med vanliga rengöringsmedel tillsammans med en fuktig trasa. Lacken håller bättre om möbeln står under tak eller möbelskydd under vintertid.

Läs mer
Stäng

Artnr:  BRA6324-3

To top