Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Skydd för Hyde parasoll (3x3m)

1 099 kr
2 - 3 veckor (Specialbeställning)
.

Fri frakt över 5 000 kr

Betala efter leverans

Senarelägg din leverans

Beskrivning

Letar du efter ett elegant sätt att skydda ditt frihängande Cane-Line parasoll Hyde 3x3m från solblekning och väta? Detta parasollskydd levereras i en praktisk väska som pryds av Cane-Lines logotype. Passar Cane-Lines parasoll Hyde.

Mått: B:88 H:220, D:88 cm, Vol: 0,016 m3, Vikt: 2 kg

Köp dina utemöbler från Cane-Line enkelt och smidigt på Folkhemmet. Vi visar exklusiva utemöbler från Cane-Line på Folkhemmet Täby i norra Stockholm. Utemöbler från Cane-Line levereras fraktfritt i hela landet vid köp över 5000 kr.

Läs mer
Stäng
Specifikationer
FärgSvart
MaterialPolyester
Höjd220 cm
Bredd88 cm
Djup88 cm
VarumärkeCane-Line
Läs mer
Stäng
Cane-Line

Cane-line är ett danskt designföretag med 30 års erfarenhet av att designa och tillverka funktionella och bekväma möbler. ”Gör livet bekvämt” är själva kärnan hos Cane-line. Över hela världen är deras uppdrag detsamma – att göra livet bekvämt och skapa mervärde hos livet och de platser där du varvar ned och kopplar av. De fokuserar hela tiden på kvalitet, innovativ teknik och komfort i både produkter och i tillvaron för att se till att våra möbler tillverkas med största omsorg för miljön och människors välbefinnande. Cane-line´s utomhussortiment är designat och tillverkat för en bekväm livsstil utomhus. Allvädersmöblerna ger maximal komfort och kräver minimalt underhåll.

Läs mer
Stäng

Artnr:  CL5651S

To top