Mail   08 - 22 20 00 

 

  Fri hemleverans över 5000 kr

  Personlig service

  3 butiker i Stockholm 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

On The Move Sidobord Liten Marsala

Cane-line och det danska designteamet Strand+Hvass bestämde sig för att skapa en mindre version av det populära sideboardet On-the-move som kan användas tillsammans med det större bordet eller som frisående avställningsbord. Idén med denna design är att skapa ett multifunktionelt bord med lös bricka. Det danska designteamet skapade en unik lösning där bordsskivan kan lyftas separat och användas till att bära förfriskningar från köket till terassen.

Det praktiska handtaget gör att bordet enkelt kan förflyttas och användas både inne och ute. Bordet är gjort i 100% aluminium. Även om On-the-move är kan användas i alla väder både inne och ute rekommenderar vi ändå att det förvaras inomhus under vinterhalvåret.

Mått:

Diameter: 44cmSerie: On the Move
Höjd: 52cmLeverantör: Cane-Line

 

Cane-Line är ett varumärke förknippat med kvalitet, komfort och modern design. De har tillverkat högkvalitativa utemöbler i över 25 år och är ledande när det gäller hållbarhet i branschen. Produkterna kräver minimalt med underhåll och står emot alla väder men ska skyddas under vintern. Alla deras möbler är UV- och färgbeständiga. Alla utemöbler från Cane-Line är godkända för offentlig miljö.Tyvärr har denna produkt utgått från vårt sortiment.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Visa min önskelista (0)
Produkter

Handla

Information

To top