Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Stor efterfrågan på utemöbler - vänta inte för länge!

Frihängande Parasoll

(27 Produkter)

Parasoll för din trädgård och uteplats

Parasoll är ett måste när sommaren är som varmast. Sidohängda parasoll är mycket smidiga då de inte behöver stå mitt i din matgrupp eller soffgrupp. Vi har både parasoll som kan rotera 360-grader samt modeller med vick/tilt-funktion. SideWinder och Linz är storsäljare. 

Vi säljer allt från Brafab och Hillerstorp. Vi erbjuder snabb leverans och bra kundservice. På folkhemmet hittar du ett stort sortiment av fina utemöbler, sommarmöbler, trådgårdsmöbler och balkongmöbler.

Visa mer

Bästsäljare

Dina val
Visa filtreringDölj filtrering
Kategori:
Frihängande Parasoll
Kategori:
Frihängande Parasoll

Att välja parasoll

Det kan vara svårt att veta vilken typ av parasoll du ska köpa till din trädgård, terass eller balkong. Vill du kunna reglera ditt parasoll med hjälp av en vev och steglöst reglage för att kunna skydda bordet från solen i olika vinklar? Vilken färg? Vilken storlek behöver du för att få den skugga du efterfrågar till din uteplats? Ja, de är mycket att tänka på.
Ska parasollet stå där de blåser mycket? Då behöver du köpa ett parasoll med en stabil parasollfot som håller de på plats under blåsiga dagar. 

 

Skötselråd

För att ditt parasoll ska hålla under flera säsonger så är det viktigt att du tar hand om och skyddar det när det inte används. Är du noga med att fälla eller vevar ihop parasollet när det inte används så skyddar du det från smutts, solblekning och att det blåser sönder. Under vinterhalvåret ska det förvaras torrt och svalt.
Ett tips är att köpa till ett parasollskydd i samband med att du inhandlar ditt parasoll. 

 

To top