Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Stor efterfrågan på utemöbler - vänta inte för länge!

Sköna Hammockar

(23 Produkter)

En traditionell hammock är något som alla uppskattar

Slå dig ner i en bekväm hammock och känn lugnet som sköljer över dig för varje gungning. Köp en trähammock till din trädgården. Hos oss på Folkhemmet hittar du hammockar i huvudsak materialet trä, några är tidlösa klassiker medans andra är mer moderna till sitt utseende. Hammocken Dalom från Hillerstorp har alltid varit en klassiker på Folkhemmet. 

 

Hos oss hittar du i huvudsak hammockar i trä, några är tidlösa klassiker och andra har en mer modern formgivning med inspiration från svunna och härliga sommartider.

Visa mer

Bästsäljare

Dina val
Visa filtreringDölj filtrering

Underhållningsfria Hammockar i stål eller aluminium

När du ska välja vilken modell du ska ha ska du fundera på hur mycket underhåll du vill ha. En hammock i trä behöver du alltid underhålla på ett eller annat sätt. Bättringsmålning eller oljning behövs alltid för att skydda mot fukt. En hammock i stål eller aluminium har givetvis mindre underhåll men har inte samma traditionella utseende.

Tjocka dynor till din Hammock

Vid val av dynor tycker vi att lite tjockare dynor passar bra då du får den underbara komfort man förknippar med en hammock. Det finns endel matchande hammockset men annars funkar många tradiotionella positionsdynor beroende på storlek. Ta gärna dynor och tak från samma leverantör för att passformen ska bli perfekt. 

Kontakta gärna kundtjänst eller butik om du vill ha mer information eller hjälp med ditt val. Vi har ofta under säsong ett litet urval av visningsexemplar i butikerna, kontakta oss gärna för att kolla exakt lagerstatus i butik. Vi har annars hela Brafabs, Hillerstorps och Style Stations sortiment på nätet. Köp en hammock billigt online på Folkhemmet.

To top