Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Stor efterfrågan på utemöbler - vänta inte för länge!

Parasoll

(90 Produkter)

Parasoll är ett måste när sommaren är som varmast. På Folkhemmet har vi ett stort sortiment av parasoll i en mängd olika varianter och material online. Vi har traditionella träparasoll eller i stark aluminium med eller utan tilt. Folkhemmets sidohängda parasoll är också populära då de erbjuder en smidig lösning där parasollet inte behöver stå mitt i gruppen. Vi har även mindre modeller som passar till din balkong.

Parasoll utsätts för mycket slitage och det gäller att sköte det för att livslängden ska bli så lång som möjligt. Fäll alltid ner parasollet när det blåser eller när du inte använder det. Sidohängda parasoll är mer känsliga och bör skötas mer noggrant. Se till att så ofta som möjligt sätta på ett parasollskydd för att minimera slitage och solblekning på tyget. Under vintern rekommenderar vi att det förvaras utom räckhåll för snö och fukt.

Vi säljer allt från Brafab, Cane-Line, Hillerstorp och Style Station. Vi erbjuder snabb leverans och bra kundservice. Kontakta oss om du har frågor eller funderingar på produkter eller ordrar. Köp utemöbler och parasoll billigt online på Folkhemmet.

Visa mer

Bästsäljare

Dina val
Visa filtreringDölj filtrering
To top