Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Stor efterfrågan på utemöbler - vänta inte för länge!

Paviljong

(18 Produkter)

Köp en härlig paviljong för festerna i trädgården på sommaren online på Folkhemmet. Välj mellan modeller i trä eller aluminium. Med eller utan sidoväggar och myggnät. Finns som fyrkantiga, rektangulära eller åttkantiga. Vi har allt från Style Station, Hillerstorp och Brafab. Storsäljaren är Luxor från Hillerstorp. Till den finns alla reservdelar du kan tänkas behövas för du ska kunna njuta av din paviljong i många år. De vanligaste måten på en paviljong är 3x3 eller 3x4 meter. 

Den Svenska sommaren blandar och ger när det gäller väder och vind. Den bästa försäkringen du kan ha mot det är en klassisk paviljong. Det ger dig möjligheten att ha din fest eller middag utomhus utan någon kompromiss om regnet kommer. Tack vare myggnät kan du njuta en varma sommarkvällar utan bli angripen av mygg. Under varma sommardagar blir det även lättare att njuta av en härlig lunch.

Tänk på att paviljonger utsätts för mycket slitage. Förvara därför väggar och tak under vintern där det är torrt. Just tak och vägger behöver oftast bytas efter ett tag. Kontakta oss för reservdelar. Förankra alltid stommen i marken för att undvika att vinden flyttar  på den. Köp en billig paviljong med bra kvalitet online på Folkhemmet.

Visa mer

Bästsäljare

Dina val
Visa filtreringDölj filtrering
To top