Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Paris Parasoll Metall 4x4m Antracit/Grå

12 139 kr
Färg:
Lagervara - skickas inom 2 - 5 dagar
.

Fri frakt över 5 000 kr

Betala efter leverans

Senarelägg din leverans

Beskrivning

Paris är ett lyxigt och modernt 4x4m parasoll i antracitfärgad pulverlackad aluminium. Väv i 300 grams polyester med vattenavvisande beläggning. Ø 78mm stång. Kronan har åtta ribbor.

Fotkorts ingår men fyra stycken stenar behövs vilket köps separat. Parasollskydd ingår.

Information:

Längd: 400cmHöjd: 320/420cm
Bredd: 400cmSerie: Paris
Färg: AntracitgråLeverantör: Brafab
Form: KvadratisktTyp: Parasoll

 

Brafab erbjuder ett stort och kvalitativt sortiment av utemöbler med både prisvärda och exklusiva alternativ. De har med 80 års erfarenhet av sommarmöbler skapat ett modernt sortiment med aluminium och konstrotting men har även kvar gamla klassiker i bland annat svensk furu och Teak. Deras styrka har alltid varit att skapa utemöbler med fokus på funktion, kvalitet och komfort där de alltid ligger i framkant med formgivning och design.

Läs mer
Stäng
Specifikationer
FärgGrå
MaterialPolyester, Aluminium
VarumärkeBrafab
Bredd400 cm
Längd400 cm
Läs mer
Stäng
Brafab

Brafab erbjuder ett stort sortiment med utmärkt kvalité av utemöbler med både prisvärda och exklusiva alternativ. De har med 80 års erfarenhet av sommarmöbler skapat ett modernt sortiment med aluminium och konstrotting men har även kvar gamla klassiker i bland annat svensk furu och Teak. Deras styrka har alltid varit att skapa utemöbler med fokus på funktion, kvalitet och komfort där de alltid ligger i framkant med formgivning och design.

Läs mer
Stäng
Skötselråd & Material

Parasoll från Brafab
Det är bra att skydda ett parasoll så mycket man kan mot sol när inte parasollet används. Väven kommer alltid att solblekas med tid och därmed blir livslängden på färgen större om du använder ett parasollskydd vilket vi starkt rekommenderar att du köper. Se alltid till att köpa en tillräckligt tung parasollfot för att minimera risken för att den tippar. Parasoll ska alltid fällas ihop vid stark vind. Parasoll som blåser sönder eller tippar godkänns inte som en reklamation.

Läs mer
Stäng

Artnr:  BRA8981-7-7

To top