Mail   08 - 22 20 00 

 

  Fri hemleverans över 5000 kr

  Personlig service

  3 butiker i Stockholm 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Relax Solsäng Grey

9 519 kr
Färg:
Dyna:
.
2 - 3 veckor
  •     Fri utkörning vid beställning över 5000 kr eller hämta gratis i butik.
  •     Ring oss på 08 - 22 20 00 om du behöver hjälp
  •     Få tillbaka pengarna vid retur om du inte är nöjd
  •     Betala med kort, faktura eller delbetalning
BeskrivningSpecifikationerSkötselråd & Material

Relax är en rejäl solsäng från Cane-Line med en nätt och elegant design. Stommen är tillverkad i pulverlackad aluminium med sits och rygg i textilene av bästa kvalitet. Ryggen är ställbar i flera positioner vilket gör att Relax går att använda både som solstol eller som en helt liggande solsäng. Köp gärna till dyna för extra komfort. Relax går att stapla.

Välj mellan olika färger på dynan i vattenavvisande Sunbrella Natte. Dynan är 4cm tjock och innehåller Cane-Lines unika Quick-Dry system. Lämna dynorna ute i solen efter en regnskur. Efter ca en timme är de torra! Notera att färgen Taupe inte är ett Sunbrella tyg. Notera att dynan är tillval och ingår ej.

Mått:

Bredd: 82cmLängd: 197cm
Höjd: 96cmSitthöjd: 35cm
Serie: RelaxLeverantör: Cane-Line

 

Cane-Line är ett varumärke förknippat med kvalitet, komfort och modern design. De har tillverkat högkvalitativa utemöbler i över 25 år och är ledande när det gäller hållbarhet i branschen. Produkterna kräver minimalt med underhåll och står emot alla väder men ska skyddas under vintern. Alla deras möbler är UV- och färgbeständiga. Alla utemöbler från Cane-Line är godkända för offentlig miljö.

FärgSvart
MaterialKonstrotting
Bredd (cm)82
Längd (cm)197
Höjd (cm)96
Sitthöjd (cm)35
VarumärkeCane-Line

Sunbrella Natté från Cane-Line

Cane-Line Sunbrella Natté är ett exklusivt material tillverkat av Sunbrella exklusivt för Cane-Line. Sunbrella Natté kombinerar styrkan i de unika Cane-Line allvädertygerna, Cane-Line Tex och Cane-Line SoftToch med mjukheten i traditionella Sunbrella tyger. Resultatet blir ett mjukt men tåligt material.

Dynor klädda med Sunbrella Natté inehåller alltid en QuickDryFoam kärna som erbjuder maximalt dränage och luftcikulation. Det gör att dynorna torkar snabbare efter en regnskur. QuickDryFoam kärnan har utmärkta antibakteriella egenskaper som minskar risken för mögel och svampangrepp.

Eftersom dynan används ute under långa perioder rekomenderas regelbunden rengöring med mjuk svamp och tvållösning. Det avlägsnar tillfälligt smuts så som löv, damm, frömjöl och liknande innan det sätter sig mer permanent i dynan och blir svårare att få bort.

Placera alltid dynorna i stående position när de inte används. Då optimeras dränaget och risken för mögelangrepp minimeras. Dynans antibakteriella egenskaper fungerar bäst när dynan dräneras ordentligt. Även om du sköter dynan enligt konstens alla regler finns alltid en liten risk för olika typer av svamp och mögelangrepp. Det kommer man aldrig ifrån med dynor som används utomhus.

Vintertid rekomenderar vi att dynor och möbler förvaras inomhus i väl ventilerat utrymme. 

Artnr:  CL5966TXG

Visa min önskelista (0)
Produkter

Handla

Information

To top