Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Modulsoffor till altan & trädgård

(166 Produkter)

Bygg din egen utomhussoffa 

Bygg din egna soffa till altanen online på Folkhemmet. Vi har ett gediget sortiment av byggbara soffgrupper som är enkla att bygga ihop till din perfekta storlek. Ni kan välja material som teak, konstrotting, aluminium eller furu. Vi säljer modulsoffor från Brafab, Hillerstorp och vårt eget märke Folkhemmet.

Visa mer

Bästsäljare

Visa filtrering Dölj filtrering
Sortering:

Modulsoffor till trädäcket av hög kvalité

Välj en soffa som tål väder och vind men också massor av lek och stoj en fortsätter vara lika sköna att ligga i för en lång vilostund. De modulsoffor vi säljer finns i många olika material som alla tål att stå ute. Robusta material som Furu, aluminium och vädertålig rotting gör att dina modulsoffa håller år efter år.

 Om du inte är en botaniker som får blommor och växterna att blomstra kanske en soffa i härliga färger kan flyta din trädgård till nästa nivå? Titta runt bland vårt breda utbud, vi är säker på att du hittar de utemöbler du alltid letat efter.

Utomhussoffor till bra pris och snabb leverans

Handla sommarmöbler smidigt och enkelt på Folkhemmet med snabb leverans. Våra storsäljare är Ninja, Valencia och Olympia i underhållningsfri konstrotting. På folkhemmet hittar du ett stort sortiment av fina utemöbler, sommarmöbler, trådgårdsmöbler och balkongmöbler.

To top