Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Silva Hörnsoffa Grå

14 579 kr
Utförande:
Soffbord (Svart laminattopp):
Möbelskydd Till Hörnsoffa:
Lagervara - skickas inom 2 - 5 dagar
.
Observera att denna produkt endast går att beställa till Stockholm.

Fri frakt över 5 000 kr

Betala efter leverans

Senarelägg din leverans

Beskrivning

Silva är en väderbeständing och härligt skön uteserie som produceras från Folkhemmet. Alla produkter i Silva har en metallstomme som är klädd med en blandning av textilene och olefin. Fördelen med både textilene och olefintyg är att det är färgbeständigt och slittåligt samtidigt som det är snabbtorkande och mer smutavstötande än tex. bomull eller polyester. Dynorna som ingår i Silva har en stoppning av fiberfill och riven polyeter (liknande en inomhus soffa) för bästa komfort och har ett överdrag av grått olefintyg. Silva serien kommer i monterade moduler och kräver knappt någon montering. Det resulterar också i en stabil och bra konstruktion. Denna hörnsoffa kommer i totalt fem stycken delar. 

I serien Silva finns finns det även en fåtölj och matchande soffbord. Man bör använda möbelskydd när man inte använder möbeln för att förlänga livstiden och minska påverkan från naturens krafter, så glöm inte och köpa till detta.

Information:

Bredd: 255 cmLängd: 255 cm
Höjd: 83 cmSitthöjd: 46 cm
Färg: GråSerie: Silva
Material: Textilene/olefin/metallLeverantör: Folkhemmet
Läs mer
Stäng
Specifikationer
FärgGrå
VarumärkeFolkhemmet
MaterialTeak
Höjd83 cm
Sitthöjd46 cm
Längd255 cm
Djup90 cm
Bredd255 cm
Läs mer
Stäng
Folkhemmet

Folkhemmet är ett jordnära och medvetet familjeföretag som grundades år 2003, och har sedan dess strävat efter att sälja samma möbler som finns på fina gatan, fast till lantispriser. Folkhemmets egna varumärke har snabbt blivit en stor succé, och år 2021 släppte Folkhemmet sin första egna soffkollektion. Nyckeln bakom framgången är enkel - mycket möbler för pengarna, utan att kompromissa med kvalitet och design.

Läs mer
Stäng
Skötselråd & Material

Textilene

Folkhemmet använder sig av en stark textilene som är lättskött och smidig. Textilene är en typ av konstmaterial som du enkelt gör rent med såpa eller mildare rengöringsmedel. Den klarar av fukt och vatten utan problem men ska skyddas för is, frost och snö under vintern. Stommen är tillverkad i metall vilket gör möbeln helt underhållsfri.

Dynor till Silva

Gemensamt för tyg är att fläckar bör behandlas omgående. Det görs med ett textilrengöringsmedel. Hudfetter, matrester och solljus (tygets tre värsta fiender) gör att mörka fläckar och skörhet kan uppstå. Rengör tyget regelbundet genom att dammsuga försiktigt med ett mjukt munstycke. Ta bort vattenlösliga fläckar med ljummet vatten och en mjuk trasa. För feta fläckar, använd textilrengöringsmedel. Badda alltid bort fläcken, gnugga inte! Dynor ska täckas med möbelskydd eller förvaras inomhus för att öka deras livslängd. Se alltid till att dynorna/tyget är torrt innan det förvaras för att undvika mögelangrepp.

Läs mer
Stäng

Artnr:  HIL1211009

To top