Mail   08 - 22 20 00 

 

  Fri hemleverans över 5000 kr

  Personlig service

  3 butiker i Stockholm 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Soho Vilsäng ink Dyna Svart

Soho är en lyxig och bekväm solsäng från Brafab. Den perfekta vilsängen för dig som vill ha en lite mer påkostad vilsäng i konstrotting. Du kan enkelt ställa ryggen för önskad komfort. Dyna ingår. Välj mellan olika färger så den passar just din uteplats.

I detta utförande kommer Soho med en platt svart konstrottingstråd. Stommen är sedan tillverkad i aluminium vilket gör att soffan är helt underhållsfri och klarar av fukt och vatten helt utmärkt. Dynorna är även de mycket påkostade och är tillverkade i slitstarkt olefintyg. 

Information:

Längd: 193cmHöjd: 96cm
Bredd: 60cmSitthöjd: 33cm
Serie: SohoFärg: Svart
Leverantör: BrafabMaterial: Konstrotting

 

Brafab erbjuder ett stort och kvalitativt sortiment av utemöbler med både prisvärda och exklusiva alternativ. De har med 80 års erfarenhet av sommarmöbler skapat ett modernt sortiment med aluminium och konstrotting men har även kvar gamla klassiker i bland annat svensk furu och Teak. Deras styrka har alltid varit att skapa utemöbler med fokus på funktion, kvalitet och komfort där de alltid ligger i framkant med formgivning och design.Tyvärr har denna produkt utgått från vårt sortiment.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Visa min önskelista (0)
Produkter

Handla

Information

To top