Mail   08 - 22 20 00 

 

  Fri hemleverans över 5000 kr

  Personlig service

  3 butiker i Stockholm 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Sköna Hammockar

(23 Produkter)

Traditionell & snyga Hammock är något som alla uppskattar

En traditionell hammock har alltid varit lika underskattad som skön. Relaxa i trädgården i en ny trähammock från Folkhemmet. Finns i olika storlekar och material. Hammocken Dalom från Hillerstorp har alltid varit en klassiker på Folkhemmet.

Visa mer

Bästsäljare

Visa filtrering Dölj filtrering
Sortering:

Underhållningsfria Hammockar i stål eller aluminium

När du ska välja vilken modell du ska ha ska du fundera på hur mycket underhåll du vill ha. En hammock i trä behöver du alltid underhålla på ett eller annat sätt. Bättringsmålning eller oljning behövs alltid för att skydda mot fukt. En hammock i stål eller aluminium har givetvis mindre underhåll men har inte samma traditionella utseende.

Tjocka dynor till din Hammock

Vid val av dynor tycker vi att lite tjockare dynor passar bra då du får den underbara komfort man förknippar med en hammock. Det finns endel matchande hammockset men annars funkar många tradiotionella positionsdynor beroende på storlek. Ta gärna dynor och tak från samma leverantör för att passformen ska bli perfekt. 

Kontakta gärna kundtjänst eller butik om du vill ha mer information eller hjälp med ditt val. Vi har ofta under säsong ett litet urval av visningsexemplar i butikerna men kontakta oss gärna för att kolla exakt vad vi har. Vi har annars hela Brafabs, Hillerstorps och Style Stations sortiment på nätet. Köp en hammock billigt online på Folkhemmet.

Visa min önskelista (0)
Produkter

Handla

Information

To top