Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Dehors Parasollfot 30 kg Vit

Platt elegant parasollfot i vitlackad metall. Rörets innerdiameter är 52 mm.

Vikt 30 kg, 60x60 cm, höjd 35 cm.

Utemöbler från Ethimo ligger i vårt absoluta toppskikt vad gäller känsla, design och kvalité. Exklusiva trädgårdsmöbler för Dig som söker det där extra. Ska Du köpa Ethimo terassmöbler i Stockholm är Folkhemmet Ditt självklara val.Tyvärr har denna produkt utgått från vårt sortiment.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Beskrivning

Platt elegant parasollfot i vitlackad metall. Rörets innerdiameter är 52 mm.

Vikt 30 kg, 60x60 cm, höjd 35 cm.

Utemöbler från Ethimo ligger i vårt absoluta toppskikt vad gäller känsla, design och kvalité. Exklusiva trädgårdsmöbler för Dig som söker det där extra. Ska Du köpa Ethimo terassmöbler i Stockholm är Folkhemmet Ditt självklara val.

Läs mer
Stäng
Specifikationer
FärgVit
Bredd60 cm
Höjd60 cm
VarumärkeEthimo
Läs mer
Stäng
Ethimo

Ethimo är ett italienskt företag som inriktar sig att tillverka exklusiva utemöbler med en modern design och ett formspråk som går hand i hand med naturen.  Det började på 70-talet med ett projekt som ledde till skapande av Moutan Botaniska Trädgård som är hemmet till världens största samling av Pioner. Företaget leds idag av grundarfamiljen Confidati som har lång erfarenhet av möbelförsäljning. Ethimo är pga sin bakgrund otroligt miljömedvetna och jobbar bara med ekologisk teak från utvalda plantager i Indonesien och Thailand.

Läs mer
Stäng

Artnr:  ETHOMBF311P

To top