Mail   08 - 22 20 00 

 

  Fri hemleverans över 5000 kr

  Personlig service

  3 butiker i Stockholm 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Taverny runt soffbord Ø65 cm Vit

1 479 kr
Utförande:
Färg:
Toppskiva:
.
Lagervara - skickas inom 2 - 5 dagar
  •     Fri utkörning vid beställning över 5000 kr eller hämta gratis i butik.
  •     Ring oss på 08 - 22 20 00 om du behöver hjälp
  •     Få tillbaka pengarna vid retur om du inte är nöjd
  •     Betala med kort, faktura eller delbetalning
BeskrivningSpecifikationerSkötselråd & Material

Taverny är en serie runda soffbord från Brafab. Stommen i lackad aluminium finns i tre färger och den stryktåliga och underhållsfria laminatskivan finns i tre färger. Denna laminat i form av träimitation ger ett mycket naturtroget intryck. Skillnaden är att Du slipper allt jobb som riktigt trä medför. Taverny runt soffbord kan kombineras med de flesta av våra soffgrupper i aluminium och konstrotting.

Toppskivan kommer alltid i ett stycke. Ej plankor som proverna visar.

Information:

Längd: 65cmBredd: 65cm
Höjd: 40cmFärg: Vit
Serie: TavernyLeverantör: Brafab

 

Brafab erbjuder ett stort och kvalitativt sortiment av utemöbler med både prisvärda och exklusiva alternativ. De har med 80 års erfarenhet av sommarmöbler skapat ett modernt sortiment med aluminium och konstrotting men har även kvar gamla klassiker i bland annat svensk furu och Teak. Deras styrka har alltid varit att skapa utemöbler med fokus på funktion, kvalitet och komfort där de alltid ligger i framkant med formgivning och design.

FärgVit
FormRund
MaterialLaminat, Aluminium
VarumärkeBrafab
Höjd (cm)40
Bredd (cm)65
Längd (cm)65

Högtryckslaminat från Brafab

Högtryckslaminatskivor från Brafab är väldigt slitstarka men samtidigt nätta och stilrena. De är helt underhållsfria. Rengörs enkelt med fuktig trasa och diskmedel eller allrengöringsmedel. Eftertorka med torr trasa. Placera aldrig varma föremål direkt på bordsytan utan använd alltid underlägg. Använd ej hårda borstar eller svampar då du annars riskerar att repa skivan.

Vitlackad Aluminium från Brafab

Brafab använder sig av en slitstark vit lackfärg med utmärkta egenskaper för att klara väder och vind.  Ytan är mycket slitstark tack vare den hårda två-komponentslacken. Möbeln är helt underhållsfri då man enbart behöver bättringsmåla om man slår upp lacken. För att behålla styrkan i den lackade ytan rekommenderas att man använder möbelpolish för att skydda ytan samt öka dess glans och lyster. Möbler i lackad aluminium kan stå ute under hela sommarsäsongen medans dynor ofta bör skyddas.

Artnr:  BRA4047-05+BRA4057-72

Visa min önskelista (0)
Produkter

Handla

Information

To top