Mail   08 - 22 20 00 

 

  Fri hemleverans över 5000 kr

  Personlig service

  3 butiker i Stockholm 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Time Out sidobord aluminium Vit

2 379 kr
Utförande:
Färg:
.
2 - 3 veckor
  •     Fri utkörning vid beställning över 5000 kr eller hämta gratis i butik.
  •     Ring oss på 08 - 22 20 00 om du behöver hjälp
  •     Få tillbaka pengarna vid retur om du inte är nöjd
  •     Betala med kort, faktura eller delbetalning
BeskrivningSpecifikationerSkötselråd & Material

Time Out är designat av STRAND+HVASS. Samma arkitekter som har designat det populära bordet On The Move. Tanken med Time Out serien var att skape en serie moderna funktionella bord som kan användas båda ute och inne. Alla bord i Time Out serien passar bra att användas helt fristående eller tillsammans med andra underhållsfria utemöbler från Cane-Line.

Mått: 35x35, Höjd 54 cm

Cane-Line är ett varumärke förknippat med kvalitet, komfort och modern design. De har tillverkat högkvalitativa utemöbler i över 25 år och är ledande när det gäller hållbarhet i branschen. Produkterna kräver minimalt med underhåll och står emot alla väder men ska skyddas under vintern. Alla deras möbler är UV- och färgbeständiga. Alla utemöbler från Cane-Line är godkända för offentlig miljö.

FärgVit
FormKvadratisk
MaterialAluminium
Bredd (cm)35
Höjd (cm)54
Längd (cm)35
VarumärkeCane-Line

Pulverlackad aluminium från Cane-Line

Cane-Line erbjuder ett stort utbud av pulverlackad aluminim. Aluminium möbler passar lika bra ute som inne och kräver minimalt med underhåll.

Torka av möbeln med jämna mellanrum med en mjuktrasa och mild tvållösning. Det är viktigt att fläckar, regnvatten och löv inte blir liggande för länge på möblen då det kan skapa permanenta fläckar. Under hösten och vintern rekomenderar vi att möblen förvaras inomhus i väl ventilerat utrymme.

Artnr:  CL5025AW

Visa min önskelista (0)
Produkter

Handla

Information

To top