Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Tindra Strandstol Vit/Blå

Tindra är en klassisk strandstol blå textilene och stomme i vit aluminium. Den är helt underhållsfri och passar perfekt att ha en solig dag på stranden. Tillverkad av Brafab.Tyvärr har denna produkt utgått från vårt sortiment.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Beskrivning

Tindra är en klassisk strandstol blå textilene och stomme i vit aluminium. Den är helt underhållsfri och passar perfekt att ha en solig dag på stranden. Tillverkad av Brafab.

Läs mer
Stäng
Specifikationer
FärgBlå
VarumärkeBrafab
Läs mer
Stäng
Brafab

Brafab erbjuder ett stort sortiment med utmärkt kvalité av utemöbler med både prisvärda och exklusiva alternativ. De har med 80 års erfarenhet av sommarmöbler skapat ett modernt sortiment med aluminium och konstrotting men har även kvar gamla klassiker i bland annat svensk furu och Teak. Deras styrka har alltid varit att skapa utemöbler med fokus på funktion, kvalitet och komfort där de alltid ligger i framkant med formgivning och design.

Läs mer
Stäng
Skötselråd & Material

Vitlackad Aluminium från Brafab
Brafab använder sig av en vit färg med NCS-kod 0500-N. Ytan är mycket slitstark tack vare den hårda två-komponentslacken. Möbeln är helt underhållsfri då man enbart behöver bättringsmåla om man slår upp lacken. För att behålla styrkan i den lackade ytan rekommenderas att man använder möbelpolish för att skydda ytan samt öka dess glans och lyster. Möbler i lackad aluminium kan stå ute under hela sommarsäsongen medans dynor ofta bör skyddas.

Läs mer
Stäng

Artnr:  BRA4344-5-1

To top