Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Toscana bord 145x95cm Antracitgrå

1 429 kr
Färg:
Lagervara - skickas inom 2 - 5 dagar
.
Observera att denna produkt endast går att beställa till Stockholm.

Fri frakt över 5 000 kr

Betala efter leverans

Senarelägg din leverans

Beskrivning

Toscana är ett klassiskt rektangulärt utebord i antracitgrå plast från Brafab. Det är helt underhållsfritt och enkelt att hålla rent. Passar perfekt vid poolen eller i trädgården.

Mått:

Längd: 145cm

Bredd: 95cm

Höjd: 72cm

Läs mer
Stäng
Specifikationer
FärgGrå
FormRektangulär
MaterialPlast
VarumärkeBrafab
Bredd95 cm
Längd145 cm
Läs mer
Stäng
Brafab

Brafab erbjuder ett stort sortiment med utmärkt kvalité av utemöbler med både prisvärda och exklusiva alternativ. De har med 80 års erfarenhet av sommarmöbler skapat ett modernt sortiment med aluminium och konstrotting men har även kvar gamla klassiker i bland annat svensk furu och Teak. Deras styrka har alltid varit att skapa utemöbler med fokus på funktion, kvalitet och komfort där de alltid ligger i framkant med formgivning och design.

Läs mer
Stäng
Skötselråd & Material

Plast från Brafab
Plast på en utemöbel är alltid ett säkert kort. Alla produkter är lätta, enkla att rengöra och inget underhåll. Rengöring ska göras med milda rengöringsmedel som t.ex. såpa eller diskmedel. Annars klarar dessa produkter av att stå ute en hel sommar i ur och skur men då plastmöbler inte tål lika mycket när det är kallt ute rekommenderar vi att man stuvar undan möblerna under de kalla månaderna.

Läs mer
Stäng

Artnr:  BRA146AN

To top