Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Stor efterfrågan på utemöbler - vänta inte för länge!

Utebord & Trädgårdsbord av trä

Trä är ett vackert och levande material. Inget slår känslan av ett trädgårdsbord i trä på uteplatsen eller balkongen.  Trämöbler ändrar färg, utseende och karaktär med tiden. Vi har bord i teak, furu, acacia och hardwood. Det finns runda, ovala, fyrkantiga och rektangulära bord med eller utan förlängningsfunktion.
 

Visa mer
Dina val
Visa filtreringDölj filtrering
Kategori:
Trä - Furu och Acacia
Kategori:
Trä - Furu och Acacia

Ta hand om dina utemöbler

Trä är ett levande naturmaterial som ändrar utseende i takt med tidens gång. Även slitage och yttre faktorer påverkar hur snabbt trä mognar och ändrar nyans. Tar du väl hand om dina utemöbler i trä så blir de bara snyggare med åren. Ett utemöbel kan leva länge, förutsatt att man vårdar och underhåller sin möbel på rätt sätt. Vi säljer allt från Hillerstorp, Brafab och Ethimo.

Trädbord till uteplatsen med enkelt underhåll

Oavsett vilket material ditt utebord eller trädgårsbord man väljer att köpa så är det viktigt att man tvättar av möblerna regelbundet med ljummet vatten och grönsåpa. 
För att framhäva de speciella egenskaperna finns det en massa olika ytbehandlingsmetoder, olja, vax och lack. Olika träslag kräver olika typ av underhåll.

 

Vi hjälper dig hitta rätt utemöbler

Har du frågor om vilket material som skulle passar dig bäst, eller vill du veta hur du bäst tar hand om din nyinköpta trämöbel?

Du är alltid välkommen att kontakta vår kunniga personal i butik eller på kundtjänst.

Folkhemmet är de självklara valet när det kommer till att köpa prisvärda trädgårdsmöbler online.

To top